Serieoverzicht

TGX

De serie TGX stelt consequent de normen in het zware nationale en internationale langeafstandsverkeer bij Euro 6. Met de cabines XXL, XLX en XL vervult de serie de hoogste eisen aan woon- en werkcomfort alsmede ergonomie, waardevastheid en design.

Naar de TGX in het langeafstandsverkeer
Naar de TGX op de bouwplaats

TGX EfficientLine 2

De MAN TGX EfficientLine 2 verbruikt dankzij het consequent verder ontwikkelen van het brandstofspaarconcept nog 6,57% minder brandstof dan zijn voorgangermodel. En voldoet daarmee aan de Euro 6-norm. Op die manier is de milieuvriendelijke vrachtwagen de ideale oplossing voor meer efficiëntie bij langeafstandsverkeer.

Naar de TGX EfficientLine 2

TGX D38

Efficiëntie gecombineerd met prestatie: De MAN TGX D38 is voorbestemd voor veeleisende transportopdrachten in het internationale langeafstandsverkeer. Maar ook bij zware ladingen zorgt deze krachtige vrachtwagen met zijn zuinige motoren en krachtige aandrijvingen tot 640 PK voor pure soevereniteit.

Naar de TGX D38 in het langeafstandsverkeer
Naar de TGX D38 op de bouwplaats

TGS

De MAN TGS staat voor de speciale eisen in het zware tractieverkeer. Door de veelzijdige aandrijfformules is de 18- tot 41-tonner elke uitdaging de baas.

Naar de TGS in het langeafstandsverkeer
Naar de TGS op de bouwplaats
Naar de TGS in het langeafstandsverkeer

TGM

MAN TGM - de truck met de vele mogelijkheden. Met een totaalgewicht van 13 tot 24 ton en motoren van 250 tot 340 pk is hij optimaal geschikt voor het middelzware regionale en landelijke distributieverkeer.

Naar de TGM op de bouwplaats
Naar de TGM in het distributieverkeer

TGL

Ondernemers waarderen zijn hoog laadvermogen en het lage brandstofverbruik. Bestuurders zijn enthousiast over zijn comfort en de geweldige handling: De TGL biedt voor elk doeleinde in het distributieverkeer de meest efficiënte oplossing. En omdat het juist bij krappe levertermijnen niet tot uitvallen mag komen, bezit de MAN TGL absolute betrouwbaarheid.

Naar de TGL op de bouwplaats
Naar de TGL in het distributieverkeer