MAN TGL op de bouwplaats

  • Efficiëntie standaard - van 7,5 tot 12 ton
  • Hoog laadvermogen, laag brandstofverbruik
  • Dynamiek en comfort van uitzonderlijke klasse

MAN TGL – vermogen en efficiëntie in het bouwverkeer

Krachtige motoren, robuust onderstel, hoog laadvermogen. De MAN TGL staat sterk, dankzij zijn dynamische rijstijl, goede handling en zijn grote wendbaarheid. Hiermee kan hij zonder problemen de dagelijkse uitdagingen in de transportbranche aan. De TGL is een multitalent, dat geschikt is voor gebruik in bijvoorbeeld gemeentes, in de ambachtelijke sector en in de industrie.

De MAN TGL is uitgerust met efficiënte Common Rail-motoren. Naar wens is de MAN TipMatic®-transmissie leverbaar. Deze combinatie verbetert het rendement en het laadvermogen. Door een beproefde combinatie van uitlaatgasrecirculatie, SCR en roetfilter voldoet de MAN TGL met gemak aan de Euro 6-emissienormen. Deze emissieverlagende onderdelen zijn in de MAN-vrachtauto's reeds vele jaren betrouwbaar in gebruik.

De standaard ergonomisch uitgeruste cabine met zijn intelligente veiligheidssystemen, zorgt ervoor dat u veilig en comfortabel onderweg zult zijn. Lees welke voordelen de 7,5- tot 12-tonners u bij het dagelijkse werk in het bouwverkeer te bieden hebben.

Alles weergevenAlles verbergen