MAN TGX op de bouwplaats

  • Dynamiek en comfort op de bouwplaats
  • MAN HydroDrive® - tractie met efficiëntievoordeel
  • Hoge draagkracht, opbouwvriendelijk frame

MAN TGX – de grote oplossing voor het tractieverkeer

Een hoge capaciteit, krachtige motoren en geschikt voor vrijwel ieder terrein: de MAN TGX is wat u nodig hebt in het tractieverkeer. Hetzij als 4x4-hydrodrive-variant of als 6x4 – op deze krachtpatser kunt u altijd vertrouwen. Met motorvermogens tot 471 kW (640 pk*) biedt de TGX een onovertroffen prestatie bij de laagst mogelijke verbruikswaarden. Deze heavy-duty-truck heeft dankzij een maximaal totaalgewicht van 33 ton een enorm laadvermogen. De MAN TGX is, dankzij de ruime hoeveelheid opouwmogelijkheden, een zeer logische keuze voor gebruik op de bouwplaats.

Ook op moeilijk terrein weet de TGX-serie te overtuigen. Want waar de weg ophoudt, levert de bijschakelbare hydrostatische voorwielaandrijving MAN HydroDrive® of de aandrijving met tandemas goede tractie. Zodoende is de MAN TGX situaties waarin tractie van groot belang is, meester. Hij komt verder, daar waar vrachtwagens met alleen achterwielaandrijving dat niet kunnen. Daarnaast zorgt een groot aantal innovatieve technologieën voor een veilige werksituatie.

De nieuwste technieken zijn echter weinig waard, wanneer de chauffeur niet uitgerust en geconcentreerd is. De comfortabele MAN-cabines dragen bij aan die ontspannen houding.

Ontdek de MAN TGX. Het werkpaard op iedere werkplaats.

* alleen in de zwaar transportsector

Alles weergevenAlles verbergen