De nieuwe MAN TGL in het distributieverkeer - overzicht

MAN TGL in het distributieverkeer

Groot vermogen, kleine draaicirkel

Première van de nieuwe MAN TGL voor het distributieverkeer op de IAA 2016: de nieuwste generatie MAN BrakeMatic® met het EBS-remsysteem (EBS) en de remhulp (EBA) zorgt net als de standaarduitrusting met regensensor en automatische rijlichtregeling voor meer veiligheid. De nieuwe stoelen en stuurwielen alsmede het multimediasysteem MAN Media Truck (MMT) met professionele navigatie bieden meer comfort in de cabine. De buitenkant en het interieur hebben een uniform design. Het interieurdesign in warme tinten en met het leeuwlogo met een zwarte achtergrond kan worden gepersonaliseerd met zelf te kiezen sierlijsten.

Zowel ondernemers als bestuurders zijn enthousiast over de hoge nuttige last, het lage brandstofverbruik en het eenvoudige gebruik van de nieuwe MAN TGL. De vrachtwagen voor het distributieverkeer overtuigt opnieuw door een superieure rijdynamiek en grote wendbaarheid. Met vernieuwingen bij de beproefde MAN-motoren beschikt de MAN TGL over alles om de dagelijkse uitdagingen in het korteafstands- en distributieverkeer probleemloos aan te kunnen.

Efficiëntie van 7,5 tot 12 ton: alle vrachtwagens rijden efficiënt en zijn door hun lage eigen gewicht geschikt voor een hoge nuttige last in het distributieverkeer. De MAN TGL kan heel precies worden geconfigureerd voor zijn desbetreffende toepassingsgebied, bijvoorbeeld als kiepwagen, vrachtwagen voor dranktransport, koeltransporter, gemeentevoertuig of als strooiwagen.

Alles weergevenAlles verbergen