De nieuwe MAN TGM in het distributieverkeer - overzicht

MAN TGM in het distributieverkeer

Flexibiliteit ontmoet efficiëntie: de nieuwe MAN TGM

Nieuw op de IAA 2016: de MAN TGM is vanaf nu nog comfortabeler en veiliger onderweg in het distributieverkeer. Daarvoor zorgen de regensensor en het automatisch geregelde rijlicht. Bovendien biedt de MAN BrakeMatic® met het EBS-remsysteem (EBS) en de remhulp (EBA) cruciale extra veiligheid. Verbeterde stoelen en stuurwielen verhogen net als het met professionele navigatie uitgeruste radiosysteem MAN Media Truck (MMT) het rijcomfort. Een upgrade van de buitenkant en een consistent interieurdesign met warme tinten, het leeuwlogo met een zwarte achtergrond en personaliseerbare accenten ronden de verschijning van de nieuwe MAN TGM af.

De nieuwe MAN TGM heeft veel talenten. Hij laat zijn veelzijdige sterke kanten vooral in het sologebruik en bij gebruik met een lichte aanhangwagen zien. Maar onafhankelijk van de toepassing onderscheidt hij zich vooral door zijn hoge nuttige last, zijn grote volume en uitstekende rij-eigenschappen. Ook het nieuwe design, de comfortabele cabines en het ergonomische interieur maken van elk model uit de MAN TGM-serie een efficiënte vrachtwagen.

Meer stijl en comfort

Het interieurconcept van de MAN TGM staat op een niveau dat men verder alleen van personenauto's uit de topklasse kent. De binnenbekleding is compleet vernieuwd: geborstelde aluminium sierlijsten, oppervlakken van generfd kunststof en satijnverchroomde deurdichttrekgrepen weerspiegelen de premiumklasse. Het nieuwe instrumentenbord is overzichtelijk en sober. Een groot aantal ergonomische opbergvakken biedt voldoende opbergruimte. Om ervoor te zorgen dat de bestuurder zich bij elk weer prettig voelt, bezit ook de lichte serie van MAN een efficiënte automatische airconditioning en de luchtgeveerde comfortbestuurdersstoel met lendenwervelsteun. De schouderaanpassing, stoelverwarming en stoelklimaatregeling zorgen bij alle temperatuuromstandigheden voor een aangenaam zitgevoel. Dit verhoogt de concentratie en het prestatievermogen.

  • Maximale comforttemperatuur met de nieuwe kleurstelling "zand" en "grafiet"
  • Optische indeling van het interieur door zandkleurige contrastbanden (deurflanken, luidsprekerrooster, instrumentenbord onder, opbergkleppen, dakluikomlijsting in het bovenste gedeelte)
  • Personaliseerbaar interieurdesign met kiesbare varianten voor de omlopende sierlijsten ("Brushed Aluminium Dark" en "Trunk Wood Anthracite")

Minder is meer

Dankzij zijn geringe eigen gewicht kan de MAN TGM des te meer lading transporteren. Hiervoor zorgen ook zijn opbouwvriendelijke chassisconstructie alsmede de zuinige en zodoende extreem milieuvriendelijke Common Rail-motoren. Ontdek het veelzijdige karakter van de MAN TGM als distributievoertuig.

Alles weergevenAlles verbergen