MAN TGM in het distributieverkeer

  • De wendbare laadvermogenkampioen
  • Breed cabineaanbod voor elk gebruik
  • Hoge draagkracht, opbouwvriendelijk frame

Flexibiliteit ontmoet efficiëntie: de MAN TGM

De MAN TGM bezit vele talenten. Zijn veelzijdigheid toont hij voornamelijk in het sologebruik en bij gebruik met aanhanger. Maar onafhankelijk van toepassing, onderscheidt hij zich vooral door zijn hoge laadvermogen, zijn lage chassishoogte en uitstekende rij-eigenschappen. Het nieuwe design, de comfortabele cabines en het ergonomische interieur maken van elk model uit de TGM-serie een efficiënte 'chaufferstruck'.

Nieuw interieurdesign – duidelijke informatie, hoogwaardige oppervlakken

Het interieur van de MAN TGM-cabine is van een niveau dat je normaliter alleen in personenauto’s uit de topklasse terugziet. De bekleding is compleet opnieuw vormgegeven: geborstelde aluminium sierlijsten, oppervlakken van generfde kunststof, verchroomde deurgrepen. Het nieuwe, sobere instrumentenpaneel is overzichtelijk. Het grote aantal opbergplaatsen biedt royale opbergruimte. Om ervoor te zorgen dat de bestuurder zich bij elk weertype prettig voelt, kan de lichte serie van MAN uitgerust worden met een efficiënte airconditioning en een luchtgeveerde comfortbestuurdersstoel met lendewervelsteun en schouderaanpassing. Een stoelverwarming en een stoelklimaatregeling zorgen bij alle temperatuursomstandigheden voor een aangenaam klimaat. Dit verhoogt de concentratie en daarmee de prestaties.

Minder is meer

Dankzij het lage eigengewicht kan de MAN TGM des te meer lading vervoeren. Ook de opbouwvriendelijke chassisconstructie en de zuinige, milieuvriendelijke Common Rail-motoren dragen hieraan bij. Ontdek het veelzijdige karakter van de MAN TGM als distributievoertuig.

Alles weergevenAlles verbergen