De nieuwe MAN TGS in het langeafstandsverkeer - overzicht

De nieuwe MAN TGS in het langeafstandsverkeer

De nieuwe MAN TGS - efficiëntie en rendement in het langeafstandsverkeer

Première in de MAN TGS voor het langeafstandsverkeer op de IAA 2016: de nieuwe generatie van het geautomatiseerde MAN TipMatic®-schakelsysteem levert in combinatie met de geoptimaliseerde D26-motor een permanente koppelverhoging met 200 Nm, 20 pk meer vermogen en zorgt bovendien voor een lager brandstofverbruik. De ergonomische, individueel instelbare stoelen met geïntegreerde hoofdsteun en driepuntsgordel zorgen ervoor dat de bestuurder ontspannen kan rijden zonder vermoeid te raken. De optioneel verkrijgbare multimedia-eenheid MAN Media Truck (MMT) Advanced met 7" kleurentouchscreen beschikt over professionele navigatie, Bluetooth en een AUX-ingang.

De nieuwe MAN TGS onderscheidt zich door zijn sterke punten in het nationale langeafstandsverkeer, in het langeafstandsverkeer vlakbij de grens en in het zware korteafstands-, regionale en bouwverkeer. De nieuwe koppelsterke Common Rail-motoren en de nieuwe generatie van het geautomatiseerde MAN TipMatic®-schakelsysteem zorgen voor de nodige dynamiek. Met zijn hoge nuttige last, de unieke ergonomie en zijn rendement bepaalt de MAN TGS de norm op lange trajecten.

Een groot aantal intelligente assistentiesystemen en innovatieve technologieën zorgt voor meer rijcomfort, de hoogste efficiëntie en extra transportveiligheid. Ze ontlasten de bestuurder op lange trajecten en helpen hem om zijn bestemming snel en op tijd te bereiken.

Voor langere ritten bieden de moderne cabines van de MAN TGS een hoogwaardige woonruimte.

Ontdek de nieuwe MAN TGS.

Alles weergevenAlles verbergen