MAN TGX

Нов стандард во транспортот на долги релации – доверлив, погоден за надоградба и економичен со висока удобност за престој.

Повеќе

MAN TGS

Цврст, доверлив, многу моќен: Со моќниот погон и високата корисна носивост новиот MAN TGS ги совладува сите предизвици во влечниот транспорт.

Повеќе

MAN TGM

Шасијата на моделот TGM со целосна воздушна пружина нуди голема носивост, сигурност и ја чува околината – идеална за возила за транспорт на пијалoци во градскиот и меѓуградскиот дистрибутивен сообраќај.

Повеќе

MAN TGL

MAN TGL за секое барање го нуди најефикасното решение во локалниот и дистрибутивен транспорт. Треба да се истакне новообликуваниот амбиент на ентериерот, којшто е на ниво кое досега беше препознатливо само во високата класа на патнички автомобили.

Повеќе