Vrachtwagenconfigurator

MAN-vrachtwagenconfigurator

MAN-vrachtwagenconfigurator

Configureer uw persoonlijke vrachtwagen geheel volgens uw eigen wensen

Met de MAN-vrachtwagenconfigurator bent u slechts een paar klikken verwijderd van uw gewenste truck. U stelt eenvoudig online en geheel naar wens uw persoonlijke voertuig samen. Hiertoe staan de volgende keuzemogelijkheden tot uw beschikking:

  • vrachtwagenmodel
  • gebruiksdoel
  • model
  • onderstel

  • motoruitvoering
  • cabine
  • kleur
  • advies

Stel uw vrachtwagen met behulp van de vrachtwagenconfigurator tot in de details samen, geheel in overeenstemming met uw wensen. Tot slot alleen nog maar het contactformulier versturen – dat is alles!

Configurator starten

MAN-vrachtwagenconfigurator – met slechts enkele klikken naar het gewenste voertuig

Met de MAN-vrachtwagenconfigurator stelt u gratis en eenvoudig vanaf uw computer uw wagenpark samen.Nadat u uw gewenste voertuig virtueel hebt samengesteld, adviseren wij u graag met betrekking tot uw geheel eigen ideeën.

Kies uw voertuig uit het enorme aanbod MAN-vrachtwagenmodellen. Dit aanbod varieert van de 7,5-tonner tot een vrachtwagen met een totaalgewicht van 44 ton en van de standaardtrekker tot het speciale voertuig met veel assen. Met een muisklik krijgt uw gekozen bedrijfswagen het door u gewenste onderstel, de gewenste motor en een persoonlijk geconfigureerde cabine. Uiteraard in een kleur die u mooi vindt.

Alle reeds gekozen uitrustingskenmerken worden tijdens het configureren weergegeven en kunnen op elk moment worden gewijzigd.

Vrachtwagenmodel:
kies in de MAN-vrachtwagenconfigurator gewoon uw gewenste truck. De MAN-vrachtwagenmodellen uit de zware vrachtwagenserie zoals de TGX en TGS alsmede de TGL en TGM uit de lichte en middenklasse staan ter beschikking.

Gebruiksdoel:
bent u op zoek naar een vrachtwagen voor het langeafstands-, bouw- of distributieverkeer of gaat het om een speciaal voertuig voor hulpverleners of gemeentes? In de MAN-vrachtwagenconfigurator kiest u eenvoudig met een muisklik voor welke toepassing u uw bedrijfswagen nodig hebt.

Onderstel:
configureer online zowel het voor de eisen geschikte onderstel en het overeenkomende totale treingewicht met beschikbare wielformules als de wielbasis/overhang.

Motoruitvoering:
hier kiest u de gewenste motor voor uw MAN-vrachtwagenmodel. Alle nieuwe MAN-motoren voldoen aan de emissiestandaard Euro 6.

Cabine:
de MAN-vrachtwagenconfigurator biedt een keuze aan cabines die compatibel met de gewenste serie zijn en aan het gebruiksdoel van uw gewenste voertuig beantwoorden.

Kleur:
uit 26 aangeboden kleuren kunt u heel eenvoudig uw gewenste kleur kiezen. Wilt u een kleur die niet kan worden gekozen in de MAN-vrachtwagenconfigurator? Neem dan op elk gewenst moment contact met ons op – in principe is elke RAL-kleur mogelijk.

Advies:
wij hechten veel waarde aan advies op maat. U configureert online uw gewenste vrachtwagen, verstuurt met een muisklik het contactformulier en ontvangt binnen afzienbare tijd alle informatie over het door u gewenste voertuig. Samen met een verkoper bij u in de buurt kunt u het voorgeconfigureerde voertuig dan verder specificeren.