De nieuwe MAN TGL op de bouwwerf - overzicht

De nieuwe MAN TGL - vermogen en efficiëntie in het bouwverkeer

De nieuwe MAN TGL - vermogen en efficiëntie in het bouwverkeer

Noviteiten op de IAA 2016: het beproefde nog beter maken luidt het devies van de nieuwe MAN TGL voor het bouw- en tractieverkeer. De beproefde MAN D08-motor krijgt daartoe nieuwe motorsoftware, het ventilatortoerental wordt automatisch geregeld en extra sensoren controleren het koelvloeistof- en oliepeil. Bij de 6-cilinder met 250 pk zorgt het geoptimaliseerde inlaatluchtkoelsysteem voor een lagere thermische belasting van de koelcomponenten en zodoende voor aanzienlijk minder slijtage.

Krachtige motoren, robuust onderstel, hoge laadcapaciteit: de nieuwe MAN TGL overtuigt door een superieure rijdynamiek, een goede handling en zijn grote wendbaarheid. Daarmee kan hij zonder problemen de dagelijkse uitdagingen in de transportbranche aan. De MAN TGL is een multitalent voor gebruik in gemeentes, in de ambachtelijke sector en in de industrie.

De MAN TGL is uitgerust met de nieuwe efficiënte Common Rail-motoren. Op verzoek is de nieuwe versie van de MAN TipMatic®-transmissie beschikbaar. Deze combinatie verbetert het rendement en de nuttige last. Door een beproefde combinatie van uitlaatgasrecirculatie, SCR en dieselroetfilter voldoet de MAN TGL eenvoudig aan de Euro 6-emissiestandaarden. De uitlaatgasreinigingscomponenten worden al jarenlang betrouwbaar gebruikt in MAN-vrachtwagens.

Om ervoor te zorgen dat het comfort en de veiligheid onderweg nooit tekortschieten, beschikt het multitalent voor het bouwverkeer standaard over een ergonomisch uitgeruste cabine en een groot aantal intelligente veiligheidssystemen. Ontdek welke voordelen de 7,5- tot 12-tonners u bij het dagelijks werk in het bouwverkeer te bieden hebben.

Alles weergevenAlles verbergen