Overzicht van uw contactmogelijkheden bij MAN

Wij zijn er voor u

Klantenservice Contact met ons opnemen

Hebt u vragen over één van onze producten of services? Of suggesties die u graag met ons wilt delen? We kijken uit naar uw bericht!

Naar het online contactformulier

Vrachtwagenconfigurator Uw droomvoertuig

U kiest een truck uit, voegt hier de gewenste functies aan toe en krijgt vervolgens gerichte informatie van ons over uw droomvoertuig. Dit kan schriftelijk, telefonisch en zelfs via een persoonlijk gesprek.

Naar de Vrachtwagenconfigurator

MAN ProfiDrive® Bestuurderstrainingen

Uitstekende techniek is één ding. De juiste bediening is minstens net zo belangrijk. Wij bieden een omvangrijk trainingsportfolio voor meer zekerheid en efficiëntie.

Naar MAN ProfiDrive®

MAN dealerzoekfunctie U kunt ons hier vinden

MAN biedt service zonder grenzen. Voer simpelweg uw locatie, het gewenste product en het dealertype in zodat wij een MAN-servicelocatie bij u in de buurt kunnen vinden.

Uw dealer zoeken

Mobile24 Pechhulp met Europa-dekking

De pechhulp van MAN biedt 24 uur per dag, 365 dagen per jaar service. Als u hulp nodig hebt, waar dan ook in Europa, staat de MAN-servicewagen voor u klaar.

Mobile24-Hotline

Perscontacten Pers en media

Bent u journalist en wilt u in onze persmailinglijst opgenomen worden? Of hebt u concrete vragen voor onze woordvoerder? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Uw perscontact

Lokale contactpersoon MAN ter plaatse

Wij zijn er persoonlijk voor uOns uitgebreide verkoopnetwerk zorgt ervoor dat er ter plaatse individuele ondersteuning mogelijk is. U kunt ons uw wensen vertellen, waarna we met een advies voor u klaarstaan.

Uw lokale contactpersoon

Vacatures MAN als werkgever

Voor starters. Voor overstappers. Voor klimmers. MAN biedt spannende nieuwe jobperspectieven in een sterk team. U kunt gelijk zoeken naar de juiste job op de gewenste MAN-locatie.

Instappen bij MAN