MAN Originalteile

MAN originele onderdelen

MAN originele onderdelen zijn steeds de eerste keuze.

Wie voor een MAN kiest, kiest voor uitstekende kwaliteit. Waarom zou u wat betreft reserveonderdelen dan met minder tevreden zijn? MAN originele onderdelen bieden u de zekerheid dat u met de beste kwaliteit wegrijdt. Ze worden volgens MAN-richtlijnen geproduceerd en zorgvuldig op de inachtneming van onze strikte kwaliteitsnormen gecontroleerd en overtuigen door maximale betrouwbaarheid en rendabiliteit. Daarbij komt nog de garantie van 12 maanden die wereldwijd geldig is. Dat is kwaliteit waarop men kan vertrouwen.

Onderdelenlogistiek just in time.

Om in geval van schade de stilstandtijden zo kort mogelijk te houden, liggen in de MAN-servicesteunpunten gemiddeld 8000 originele onderdelen klaar - ook voor oudere modellen en speciale voertuigen. 95% van alle ontbrekende, speciale onderdelen worden via het door MAN ingerichte European Logistic Center (ELC) snel 's nachts aan de werkplaats geleverd. U profiteert door optimale logistieke processen van verbeterde bestelaanname- en leveringstijden alsmede kortere stilstandtijden in de werkplaatsen.

Uw voordelen:

  • MAN originele onderdelen, volgens de nieuwste stand van de techniek
  • MAN kwaliteit door nieuwste technologie
  • Wereldwijde garantie op originele onderdelen
  • Onderdelenbevoorrading voor alle MAN voertuigtypes, ook voor oudere modellen en speciale voertuigen
  • 's Nachts leveren van onderdelen door het European Logistic Center.


Twee jaar garantie op MAN Service en Onderdelen

Twee jaar garantie op MAN Service en Onderdelen

De twee jaar garantie van MAN Truck & Bus AG is vanaf 20171 geldig voor reparaties die in MAN-servicesteunpunten2 doorgevoerd werden incl. bij de reparatie ingebouwde originele onderdelen van MAN, originele eco-onderdelen van MAN en originele accessoires van MAN. De omvang van de garantie is identiek aan de tot nu toe geldige garantie van een jaar. Aanvullende informatie vindt u in onze algemene voorwaarden.

Download flyer

1 Zie geldigheid van de algemene voorwaarden.
2 MAN-eigen servicebedrijven en deelnemende partners.