Heinz-Jürgen Löw, Sales & Marketing – München, Duitsland
Transportbedrijf Pfeiffer – Kassel, Duitsland
Keiser Transporte – Thomm bij Trier
Werner-Transporte – Bräunisheim bij Ulm

MAN-diensten – uw succes

Wie aan de dagelijkse eisen in de bedrijfswagenbranche wil voldoen, heeft niet alleen sterke trucks, maar ook totaaloplossingen nodig. En daarmee ook een professionele partner die precies de diensten aanbiedt die nodig zijn. MAN garandeert een innovatieve en rendabele transportlogistiek. Individueel combineerbare services, efficiënt tot in het laatste detail. Van het onderhouds- en reparatiemanagement tot de passende financiering. Wij bieden uiteraard ook professionele mobiliteitshulp aan en garanderen veel meer efficiëntie door gerichte bijscholingsprogramma's voor chauffeurs en door coaching van ondernemers.


Onderdelen & accessoires

Originele MAN onderdelen en accessoires zijn altijd de eerste keuze. Alleen een optimaal samenspel van alle componenten maakt namelijk een langere levensduur en lagere totale bedrijfskosten mogelijk. Neem geen genoegen met minder.

Originele MAN onderdelen

Originele MAN onderdelen

De originele MAN onderdelen voldoen aan strenge kwaliteitsnormen en zijn perfect op uw voertuig afgestemd. Alleen zo rijdt u veilig en efficiënt in uw trucks en dat bij een minimale slijtage.

Originele MAN Ecoline onderdelen

Originele MAN Ecoline onderdelen

Wilt u kosten besparen en tegelijkertijd het milieu sparen? Gebruik dan de tweedehands, professioneel gereviseerde originele MAN Ecoline onderdelen. Inclusief volledige garantie.

Originele MAN accessoires

Originele MAN accessoires

Pas uw vrachtwagen naar wens aan met de originele MAN accessoires. Functionele oplossingen of optische upgrades – geef uw MAN een heel persoonlijk tintje.

Originele MAN olie

Originele MAN olie

Voertuigtechniek en olie moeten zelfs onder extreme omstandigheden perfect bij elkaar passen. De originele MAN oliën beschermen uw vrachtwagen tegen slijtage en verlagen zo de totale bedrijfskosten.

Bestelservice

Bestelservice

Via de online bestelservice in het MAN After Sales Portal kunnen werkplaatseigenaren de gewenste originele MAN onderdelen direct bij een dealer naar keuze bestellen – eenvoudig, snel en goedkoop.


Hulp onderweg met Mobile24

Pech komt nooit gelegen. Als er toch iets gebeurt, is één telefoontje voldoende. Wij staan voor u klaar – 24 uur per dag, 365 dagen per jaar.

Mobile24

Tel. 00800 66 24 53 24 (00800 Mobile24)*

* Vast telefoonnet gratis. De kosten voor mobiel bellen kunnen per provider verschillen. Als uw provider geen gratis nummers ondersteunt, belt u +49 180 53 53 53 326 voor nederlandstalige hulp en +49 180 53 53 53 322 voor franstalige hulp. (Prijzen voor mobiel bellen en voor bellen vanuit andere landen zijn afhankelijk van het tarief).

Meer informatie over Mobile24

24/7

Reparatie & onderhoud

Ook de beste truck moet regelmatig onderhouden en op een bepaald moment ook gerepareerd worden. Wij zorgen ervoor dat er geen onverwachte financiële tegenvallers voor u zijn. De MAN reparatie- en onderhoudsservice – voor meer comfort, veiligheid en kostenefficiëntie.

MAN ServiceContracts

MAN ServiceContracts

Met ons bespaart u geld, tijd en zenuwen. MAN neemt desgewenst het complete proces van de instandhouding en factuurcontrole tot de opheldering van garantie- en coulancekwesties voor u over.


Trainingen
Trainingen

De beste truck is slechts zo goed als degene die hem bestuurt. Met MAN ProfiDrive® trainen wij de chauffeurs in een veilig en zuinig rijgedrag en helpen wij ondernemers om hun bedrijfssucces permanent te optimaliseren.

Naar MAN ProfiDrive®
MAN After Sales Portal
MAN After Sales Portal

Hier vindt u informatie over reparatie, onderhoud, service en trainingen alsmede het aanbod op dit gebied. De registratie in het MAN After Sales Portal is gratis en vrijblijvend voor u.

Naar het MAN After Sales Portal

MAN DigitalServices

MAN DigitalServices

MAN DigitalServices

Digitalisering optimaliseert uw bedrijf op het gebied van transport en logistiek. Met MAN DigitalServices is het mogelijk om het gehele transport-ecosysteem te verbinden: optimaal op u afgestemd.

Meer informatie


Wij zijn er voor u

Contactformulier
Contactformulier

Hebt u nog vragen over het MAN serviceaanbod? Neem dan contact met ons op. Wij adviseren u graag.

Contact met ons opnemen
MAN partner in de buurt vinden
MAN partner in de buurt vinden

Met de werkplaats- en dealerzoekfunctie vindt u de juiste MAN partner bij u in de buurt.

Uw MAN partner in de buurt