MAN ServiceCare

Wij digitaliseren het proactieve onderhoudsmanagement.

MAN ServiceCare eenvoudig online boeken en zelf de onderhoudsstatus op elk moment inzien.

Als het digitaal is, betekent dit niet dat het nieuw is. Maar de manier waarop, hoe eenvoudig en ongecompliceerd de zaken worden, dat is nieuw. Proactief onderhoudsmanagement MAN ServiceCare betekent dat dankzij tijdige planning en intelligente bundeling van onderhoudsafspraken er meer voertuigen ter beschikking staan. Het MAN servicepunt ondersteunt daarbij de voertuiganalyse en de coördinatie en het beheer van de serviceafspraken. Op het RIO platform kunt u de onderhoudsstatus en kilometerstand van uw voertuigen bekijken. Bovendien ontvangt u per e-mail berichten over onderwerpen zoals activering en deactivering van diensten maar ook toekomstige onderhoudsafspraken. De service wordt voortdurend uitgebreid om het dagelijkse leven voor u nog eenvoudiger te maken en de administratieve taken te optimaliseren. Het resultaat zijn zeer goed onderhouden voertuigen, een maximale voertuigbeschikbaarheid, een verminderd brandstofverbruik en een vergemakkelijking van de dagelijkse business.

Het begin is gemaakt. Begin in de wereld van de MAN DigitalServices met het proactieve onderhoudsmanagement MAN ServiceCare. Maak hiermee uw bedrijfsvoering transparanter en efficiënter.

Download
MAN Digital Services

De voordelen van MAN ServiceCare op een rijtje

  • Maximale voertuigbezetting
  • Geoptimaliseerde en gecoördineerde onderhouds- en reparatieafspraken
  • Vereenvoudiging van uw planning
  • Uitstekend onderhouden voertuigen
  • Verhoogde restwaarde voor wederverkoop
  • Gratis service
  • Snel en eenvoudig inzicht in de onderhoudsstatus van het wagenpark

Nu registreren

Systeemeisen:
U hebt om MAN ServiceCare te kunnen boeken een RIO box, onze Telematic Board Module*, nodig.

Voorwaarde voor het gebruik van MAN ServiceCare is het aanmelden van uw bedrijf en voertuigen op het RIO platform (TB Digital Services GmbH, een bedrijf van de Volkswagen Truck & Bus groep) start.rio.cloud. Met uw aanmelding activeert u de gegevensoverdracht van uw RIO box en daardoor wordt de gratis basisservice RIO Essentials geactiveerd. MAN ServiceCare kunt u eveneens gratis voor uw voertuigen boeken.

* Compatibiliteit
RIO box: Vanaf 01-08-2017 standaard in alle Euro 6c MAN trucks.
Telematik-Bord-Modul 2: MAN TeleMatics® diensten blijven in de gebruikelijk vorm en via de bekende toegangen gedurende de contractduur beschikbaar. Overschakelen op het RIO platform door het achteraf monteren van de RIO box.
Telematik-Bord-Modul 1: informeer bij de RIO Customer Care hotline (0800 - 22 55 07 46) naar de mogelijkheden om uw TBM1 voertuigen aan te sluiten

De eerder afgesloten MAN TeleMatics® en MAN ServiceCare contracten lopen door tot de overeengekomen einddatum.