MAN-vrachtwagen

Het merk MAN staat wereldwijd voor efficiëntie, innovatie en klantgerichtheid. Daarbij is het vertrouwen van onze klanten, gebaseerd op de betrouwbaarheid van de MAN-producten, de sleutel tot het succes. Meer dan 100 jaar vrachtwagens en bussen van MAN bewijzen het volgende: efficiëntie is voor ons meer dan een handelsmerk.
MAN biedt allerlei oplossingen om aan de wensen van de klanten te voldoen. Ontdek met onze vrachtwagenseries voor gebruik in het langeafstandsverkeer, op de bouwplaats en in het distributieverkeer voertuigen die niet alleen door de hoogste kwaliteit overtuigen, maar ook in alle situaties indruk maken.

MAN TGX MAN TGX

De nieuwe maatstaf in het langeafstandsverkeer – betrouwbaar, opbouwvriendelijk en economisch met hoog wooncomfort

Ga voor meer informatie naar
MAN TGS MAN TGS

Robuust, betrouwbaar, hoge treksterkte: met krachtige aandrijving en hoog laadvermogen kan de nieuwe MAN TGS alle uitdagingen in het tractieverkeer aan.

Ga voor meer informatie naar
MAN TGE De nieuwe MAN TGE

Wat kunt u verwachten, wanneer u bij MAN een bedrijfswagen koopt? De nieuwe MAN TGE – niet alleen een bestelwagen, maar een betrouwbare partner voor uw dagelijkse werkzaamheden.

Ga voor meer informatie naar
MAN TGM MAN TGM

TGM-onderstel met volledige luchtvering biedt een hoog laadvermogen, veiligheid en spaart het milieu – ideaal voor dranktransportvoertuigen in het stedelijke en interstedelijke distributieverkeer.

Ga voor meer informatie naar

MAN-diensten

Diensten

Omdat de beste service iets goeds nóg beter maakt. Ontdek meer over de diensten van MAN.

MAN Service-website bezoeken
MAN DigitalServices

Digitalisering optimaliseert uw bedrijf op het gebied van transport en logistiek. Met MAN DigitalServices is het mogelijk om het gehele transportecosysteem te verbinden, optimaal afgestemd op uw werkzaamheden.

MAN DigitalServices-website bezoeken