SIMPLIFYING BUSINESS MET MAN DIGITALSERVICES.
EENVOUDIG GENIAAL - GENIAAL EENVOUDIG

Start samen met ons in het digitale tijdperk: Met MAN DigitalServices op het RIO-platform

Digitalisering is niet optioneel. Met digitalisering kunt u uw bedrijf optimaliseren. Het werkt eenvoudig, omdat wij het eenvoudig maken: De MAN DigitalServices zijn geïntegreerd in het RIO-ecosysteem. Het RIO-platform is de technische basis voor alle connectiviteitsoplossingen van de volledige Traton-groep. En omdat niemand onze voertuigen zo goed kent als wij, ontwikkelen we ook zelf de op maat gemaakte digitale oplossingen voor uw MAN. Met MAN DigitalServices heeft u onafhankelijk van locatie altijd toegang tot uw voertuiggegevens en individuele analyses. Met MAN DigitalServices op het RIO-platform gebruikt u de voordelen van digitalisering: geniale eenvoud en eenvoudig geniaal.


Er is veel te doen. Wij beginnen.

Als het digitaal is, betekent dit niet dat het nieuw is. Maar de manier waarop, hoe eenvoudig en ongecompliceerd de dingen worden, dat is nieuw. Wij beginnen met digitaliseren van MAN en koppelen onze aanbiedingen. Gebruik MAN DigitalServices.

MAN ServiceCare. Een verbetering van het proactief onderhoudsmanagement

Bij MAN ServiceCare ondersteunt zoals tot nu toe uw MAN servicepunt de voertuiganalyse en de coördinatie en het beheer van de serviceafspraken. U heeft nu via online tracking en e-mail de status, afspraken, berichtgeving en overige informatie nog beter in beeld. Met zeer goed onderhouden voertuigen, maximale voertuigbeschikbaarheid, reductie van het brandstofverbruik en verlichting van de normale bedrijfsvoering als resultaat.

Optimaal gekoppeld - powered by RIO

Samen met onze partner RIO garanderen wij de best mogelijke koppeling van ons aanbod met andere digitale diensten. Wij beginnen, doet u mee?

Goed, beter, digitaal. Wij doen ons uiterste best.

Ons doel: Alle MAN diensten optimaliseren die door digitalisering beter en efficiënter kunnen worden. Wij testen de mogelijkheden en breiden ons aanbod steeds uit. Uw voordeel: U wint met MAN DigitalServices. Verheug u op meer: Meer efficiëntie, hogere bezettingsgraad, meer werk.

Registreer uzelf hier om te worden geïnformeerd over nieuws over MAN DigitalServices.

Registreren

MAN DIGITALSERVICES: Powered by RIO.
OP DE TOEKOMST GERICHT PARTNERSCHAP.

Voor de digitale toekomst hebben wij een sterke partner: RIO, de eerste open, overkoepelende producent van een op cloud gebaseerd platform waarbij MAN DigitalServices kunnen worden geboekt. Samen starten wij:
MAN DigitalServices – powered by RIO.

Aanmelden voor het RIO platform

Digitale Services voor de logistiek- en bedrijfswagenbranche.

Op het RIO-platform worden veelzijdige, digitale services voor het volledige transport- en logistieke ecosysteem gebundeld. Het platform biedt digitale diensten aan voor de bedrijfswagensector van fabrikanten, partners en eigen technologieoplossingen. Met deze oplossingen heeft u centraal toegang tot uiteenlopende gegevens van uw voertuigpark. Voorwaarde is dat de voertuigen waarvoor de services moeten worden gebruikt, zijn uitgerust met de RIO box*.

Na online aanmelding en registratie is boeken, wijzigen of uitbreiding van een digitale service op elk moment en overal mogelijk. Met uw voertuigregistratie wordt zowel de RIO box als de basisservice RIO Essentials automatisch en gratis geactiveerd. De digitale toekomst is al begonnen, participeer hierin en meld u aan.

Meer informatie

Wij maken de digitalisering mobiel.

Downloads

Klikhandleiding registratie RIO

Bestandstype PDF
Bestandsgrootte 784 kB
Download

MAN DigitalServices

Bestandstype PDF
Bestandsgrootte 907 kB
Download

Het origineel is het beste.
Wij digitaliseren MAN.

Alles wat wij doen, is optimaal afgestemd op MAN Trucks. Dat blijft zo, ook in de toekomst. Alle diensten die wij door digitalisering kunnen verbeteren, optimaliseren wij. Als eerste fabrikant werken wij nauw samen met RIO om een netwerk van het gehele transport-ecosysteem mogelijk te maken.

RIO is het open, fabrikantoverkoepelende en cloudgebaseerde digitale platform van TB DigitalServices GmbH, een bedrijf van de Volkswagen Truck & Bus groep, en biedt eigen connected supply chain-oplossingen alsmede diensten en functies aan derden aan. Het doel is om uw winst te laten toenemen en het milieu te ontzien door te voorkomen dat uw vrachtwagen zonder vracht moet rijden. Het beste voor uw MAN.