MAN beleven – MAN Online Shop

De huidige collectie van de MAN Online Shop

Ontdek de MAN Online Shop

Kleine vrachtwagens voor grote fans

Normaal gesproken rijden onze favorieten op de weg. Wij brengen ze met een muisklik echter ook bij u thuis. Met de populaire MAN-modelvrachtwagens hebben wij het perfecte speelgoed voor kleine en grote jongens, voor verzamelaars en voor iedereen die verzamelaar wil worden.

MAN Online Shop. Omdat functionaliteit bij ons ook met stijl samengaat.

Onze modecollectie voor dames en heren past bij onze vrachtwagens: sterk, functioneel en echt cool. Voor elke wens de perfecte kleding met een overtuigend design. Uiteraard komen bij ons ook de kleintjes niets te kort. Met hoogwaardig speelgoed en prachtige outfits zijn de kleinste fans al perfect uitgerust.
En wie zegt dat accessoires alleen maar modieuze opsmuk zijn? In de MAN Online Shop vindt u veel nuttige, coole dingen die het dagelijks leven op de weg of ook thuis verrijken.

Fashion en lifestyle met een muisklik comfortabel thuis laten bezorgen

Doe uzelf of uw dierbaren een plezier. Bestel uw favoriete items direct online in onze MAN Shop en laat ze comfortabel thuis bezorgen.

Hebt u nog vragen over de collectie van de Online Shop of over uw bestelling? Ons MAN Shop-team staat van maandag tot vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur (MET) tot uw beschikking.

Telefoon: +49 (0)7031 6288-3490
E-mail: man-merchandising@star-cooperation.com

Veel plezier bij het shoppen.

Uw MAN Shop-team

Naar de MAN Shop

* Onze prijzen zijn exclusief btw en verzendkosten.