Sportsponsoring

Björn Loose, Holger Mandel, Mattias Ekström en Heinz-Jürgen Löw (v.l.n.r.) bij de overdracht van de TGX’en D38

MAN TGX voor raceteams

Veilig transport: de raceauto’s van Mattias Ekström worden in MAN-vrachtwagens naar de races gebracht

Coureur Mattias Ekström en zijn teams EKS Performance AB en Abt Sportsline werden afgelopen jaar verblijd met nieuwe MAN-voertuigen voor het transport van hun raceauto’s: beide teams ontvingen twee MAN TGX D38-trekkers.

EKS Performance AB is het eigen rallycross-team van Mattias Ekström. De Zweed rijdt sinds 2001 voor ABT Sportsline in de Deutsche Tourenwagen Masters (DTM). Ekström behoort met zijn twee DTM-titels uit 2004 en 2007 tot de beste DTM-coureurs ter wereld. Hij is bovendien de langstzittende en meest succesvolle Audi-rijder in de DTM.


Twee MAN-trekkers voor EKS Performance AB

Twee MAN-trekkers voor EKS Performance AB

MAN ondersteunt EKS Performance AB sinds 2014 met trekkers voor het transport van de raceauto’s. De MAN-vrachtwagens vervoeren zowel de raceauto’s als de mobiele werkplaats, de uitrusting en het mobiele communicatiecentrum van het team naar de circuits.

In juni 2015 droeg Heinz-Jürgen Löw, directeur Sales & Marketing MAN Truck & Bus, samen met Björn Loose, Head of Marketing and Brand MAN Truck & Bus, en Holger Mandel, directeur MAN Truck & Bus Deutschland, twee TGX’en D38 over aan Mattias Ekström.

V.l.n.r.: Sascha Jennewein (Hoofd Experience Marketing MAN), Edoardo Mortara (DTM-racer Audi Sport), Dieter Gass (Hoofd DTM bij Audi Sport), Björn Loose (Hoofd Marketing MAN)

Audi Sport vertrouwt op trucks van MAN

Audi Sport en MAN zijn jarenlange partners: In 2016 ontving het team acht nieuwe MAN TGX-trekkers waaronder tweemaal het vlaggenschip van de reeks voor verkeer over lange afstand, de MAN TGX D38. Met de voertuigen van MAN vervoert Audi Sport de DTM- en LMP-racevoertuigen in raceweekends dwars door Europa. Ook reserveonderdelen, mobiele besprekingsruimtes, ruimtes voor medische begeleiding en ruimtes voor ingenieurs worden via de Europese snelwegen vervoerd.

Deze pagina delen
delen Op Facebook delen
tweet Op Twitter delen
Op LinkedIn delen