Truck 

7 MAN trekkers voor Michielsens

Michielsens, met hoofdzetel te Wijnegem, staat voor de verhuur van mobiele kranen, voor transport alsook voor industriële montage. Het is net de samenwerking van deze disciplines, zowel bij enkelvoudige opdrachten als bij complexe projecten, dat het bedrijf tot het succes heeft gemaakt dat het vandaag de dag kent.

Om de historiek in kaart te brengen, moet er worden teruggegaan naar het jaar 1967 toen Yvon Michielsens het Antwerpse familiebedrijf oprichtte. Het toenmalige adres “Oranjestraat” was meteen de aanleiding om te opteren voor de oranje bedrijfskleur die het bedrijf nu nog steeds kenmerkt. Doorheen de jaren werd de activiteitenwaaier gevoelig uitgebreid en zorgden extra regionale vestigingen (in Gent, Brussel, Houthalen en Charleroi) voor een grotere landelijke dekking. In 2003 ging Michielsens internationaal met een vestiging in het Nederlandse De Meern (Utrecht).

Datzelfde jaar werd ook het eerste contract met MAN afgesloten voor 2 MAN TGA trekkers van het type 33.533 6x4 BB-M, toen uitgerust met handgeschakelde versnellingsbak en paraboolveren van 2 x 13 ton. Met een maximum treingewicht tot 160 ton waren deze voertuigen geschikt voor uitzonderlijk vervoer. De goede ervaring met beide voertuigen maakte dat in 2014 opnieuw werd geopteerd voor MAN om de trekkervloot verder uit te breiden. Met in het totaal 7 MAN TGX 26.480 6x4 BL-trekkers, geleverd via filiaal MAN Antwerpen, koos Michielsens dus voor zekerheid. De trekkers beschikken allen over een goedkeuring voor 120 ton treingewicht en zijn voorzien van een slaapcabine. Gesteld mag worden dat de leveringen van de MAN’s, die plaatsvonden tussen juli’14 en maart’15 , door de chauffeurs met open armen ontvangen werden.

Naast de voertuigkwaliteit zelf zijn het de vlekkeloze service alsook de optimale contacten met MAN die Michielsens duidelijk weet te appreciëren.

Meer informatie:

www.michielsens.eu