Truck 

MAN concessiehouder Neyt Zingem in de finale bij de MAN ServiceQualityAward 2018/2019

Met de MAN ServiceQualityAward, in 2010 door MAN gelanceerd, beoogt MAN een continue optimalisatie van het servicenetwerk. Niet minder dan 27 landen registreerden zich voor deze editie om een plaats in de finale te bemachtigen.

België startte in de eerste vragenronde met 21 MAN werkplaatsen en moest hierbij strijden tegen onder meer Frankrijk, Spanje en Portugal die tot dezelfde wedstrijdregio behoren. Maar liefst 16 Belgische werkplaatsen wisten de top 20 te halen (waarvan 6 de top 10) en stootten door naar de tweede ronde.

Na afloop van deze ronde plaatsten Neyt Zingem (2e plaats), Neyt Lokeren (3e plaats) en Noord Trucks (7e plaats) zich voor de volgende krachtmeting onder de vorm van een heuse mystery call. Hoewel de Antwerpse concessie Noord Truck slechts vrij recentelijk tot het MAN dealernet toetrad, wist deze dus meteen een meer dan goede indruk na te laten.

De mystery call maakte duidelijk wie de uiteindelijke finaleplaatsen verdient en ook België wist zijn positie te bemachtigen. Het Oost-Vlaamse Neyt Zingem werd derde in deze ronde en mag de Belgische driekleur verdedigen tijdens de finale die in maart plaatsvindt.