Truck 

MAN introduceert de TGX D38, het vlaggenschip dat efficiëntie met prestaties combineert

  • Efficiënte motoren met 520, 560 en 640 pk
  • EfficientCruise: tot zes procent besparing dankzij GPS-cruisecontrol
  • Marktintroductie op IAA 2014

MAN presenteert zijn nieuwste vlaggenschip, de TGX D38. De ingenieurs van MAN hebben deze goed presterende vrachtwagen speciaal gebouwd voor veeleisende vervoerstaken. Bovendien hebben ze een aangepaste aandrijflijn met tal van nieuwe, efficiëntieverhogende functies ontwikkeld. Het middelpunt daarvan is de nieuwe D3876-zescilindermotor met 15,2 liter cilinderinhoud.

Deze motor levert een superieur vermogen en voegt 520, 560 en 640 pk aan de TGX-modellenlijn toe. In de D3876 zijn allerlei ideeën van de ontwerpers van MAN samengebracht. Daardoor is dit een buitengewoon betrouwbare en uiterst brandstofefficiënte krachtbron, die MAN’s grote motorkennis tot uitdrukking brengt. Sinds het ontwerp van Rudolf Diesel is de dieseltechnologie door ongelooflijke ontwikkelingsstappen uitgegroeid tot een onmisbare krachtbron voor bedrijfsvoertuigen.

De MAN TGX D38 wordt geïntroduceerd tijdens de IAA Nutzfahrzeuge 2014 in Hannover (Duitsland). De eerste voertuigen voor klanten zullen op hetzelfde moment de fabriek verlaten.

Alles weergevenAlles verbergen