Truck 

Serge Lion aangesteld als Retail Manager bij MAN Hainaut

MAN Truck & Bus hanteert een eenduidige en langetermijnvisie in het kader van de verdere ontwikkeling van de eigen MAN filialen. MAN Hainaut, gelegen te Courcelles, vormt één van de pijlers van deze strategie en speelt een belangrijke rol in de verdere uitbouw van het servicenetwerk.

Vanuit deze optiek werd Dhr. Serge Lion aangesteld als Retail Manager van MAN Hainaut. Hij draagt hierbij de eindverantwoordelijkheid voor de dagelijkse werking van het betreffende filiaal.

Serge Lion (57) kan terugblikken op een rijke ervaring binnen de transportsector. Als sitedirecteur van meerdere garages uit de regio, waaronder Universal Trucks Charleroi te Gosselies en M.M. Trucks Mons te Ghlin, wist hij overduidelijk zijn strepen te verdienen en kon hij zich profileren als een teamleider. Ook binnen de MAN organisatie is Serge Lion geen onbekende en was hij tot hiertoe actief in de verkoop binnen de eigen filiaalorganisatie. Bijgevolg heeft hij reeds een duidelijk beeld van het servicebeleid en de klantenstructuur. Zo zijn alle elementen aanwezig om MAN Hainaut naar een hoger niveau te tillen en de klantenservice nog verder te optimaliseren.