Truck 

Transport Paul De Gols opteert voor MAN

Transportonderneming Paul De Gols, gesitueerd te Meldert (Aalst, Oost-Vlaanderen) en gespecialiseerd in gekoeld transport, geldt als een referentie binnen de sector en kan terugkijken op een rijke geschiedenis. Intussen is het bedrijf in handen van zonen Marnix en Hans De Gols, die de transportonderneming een vijftal jaar geleden overnamen.

Met een vloot van 11 trucks, rijdt De Gols voornamelijk in dienst van koerier en logistiek bedrijf DHL. Door de vereiste flexibiliteit alsook de sterke focus op kostenbeheersing, is de Total Cost of Ownership de beslissende factor voor Paul De Gols bij de samenstelling van zijn wagenpark. Na jaren te hebben geopteerd voor Nederlandse en Franse vrachtwagenmerken, achtte De Gols de tijd rijp om het Duitse MAN aan de tand te voelen. De daaropvolgende demo met een MAN wist duidelijk te overtuigen.

Niet alleen was De Gols onder de indruk van de algemene en afwerkingskwaliteit van de MAN trucks, ook het gunstige verbruik, gekoppeld aan een attractieve prijs, maakten de te nemen beslissing er alleen maar makkelijker op. Resultaat: Paul De Gols mocht onlangs een MAN verwelkomen in zijn vloot, het begin van een ongetwijfeld succesvolle samenwerking.