Truck 

Uitbreiding van de MAN Rental huurvloot. Nu ook de MAN TGE in het assortiment.

Met de introductie van de MAN TGE bestelwagen werd MAN vorig jaar een volwaardige “full range” provider en kunnen transportoplossingen vanaf 3 ton worden aangeboden. Van meet af aan werd de MAN TGE goed ontvangen in de markt en stap per stap weet hij zich te manifesteren als een gevestigde waarde in een uiterst competitieve markt.

Om de klant optimaal van dienst te zijn beschikt MAN met MAN Rental over een uitgebreide huurvloot voor korte termijn huuroplossingen. Zo kan steeds worden ingespeeld op de behoeften, zonder het budget van de klant uit evenwicht te brengen. Ook biedt MAN Rental “one-stop-shopping” wanneer het eigen voertuig moet worden binnengebracht voor onderhoud en er dus nood is aan een vervangvoertuig. Met courante voertuigconfiguraties, afgestemd op de marktvraag, biedt MAN Rental een pasklaar antwoord in quasi alle gevallen. Het is dan ook een logische volgende stap om de huurvloot uit te breiden met de MAN TGE.

De economische realiteit verandert immers zienderogen wat maakt dat de vraag naar lichte bedrijfsvoertuigen almaar toeneemt, ook wat huuroplossingen betreft. Zware bedrijfsvoertuigen worden uit stadscentra geweerd, om mens en milieu te sparen, en e-commerce geeft een serieuze boost aan just-in-time leveringen waarbij snelheid en flexibiliteit de sleutelwoorden vormen. Lichte bedrijfsvoertuigen zijn beter geschikt voor dit soort opdrachten alsook kostenefficiënter (denk maar aan het verschil in kilometerheffing). Een verdere stijging van de vraag naar dit voertuigtype ligt dus zeker binnen de verwachtingen.

In eerste instantie biedt de MAN TGE Rental vloot panel vans (in standaard en lange variant) alsook tippers met open laadbak, een assortiment dat duidelijk inspeelt op de meeste transportnoden. Afhankelijk van tonnage volstaat een rijbewijs B om plaats te nemen achter het stuur van de TGE’s. In de nabije toekomst zal deze MAN TGE vloot verder worden uitgebreid met voertuigen voor verschillende toepassingen. De flexibele renting formules bieden de mogelijkheid om voertuigen reeds vanaf 1 dag te huren, dit alles aan uiterst competitieve prijzen.

Voor meer informatie omtrent tarieven en beschikbaarheid kan de klant terecht op het nummer 0800 120 25 of via mail naar demo.rental@man.eu