MAN in België

Er zijn 161 Resultaten gevonden

2018-05-18 · Events & tentoonstellingen | Truck

MAN @ We Are Transport 2018

MAN Truck & Bus geldt als één van de Top-3 spelers op de markt van (zware) bedrijfsvoertuigen in België. MAN is dan ook uiteraard aanwezig op We Are Transport (Brussels Expo, 01-03/06) met een representatieve weergave van zijn uitgebreide voertuiggamma, op een standoppervlakte van 500 m².

Ga voor meer informatie naar


2018-05-17 · Events & tentoonstellingen | Truck

Flexibel, kostenefficiënt, milieuvriendelijk – MAN-voertuigen op de IFAT 2018 vakbeurs

MAN stelt voertuigen, diensten en financieringen voor als totaaloplossingen voor gemeentelijke toepassingen. // Voor het eerst op de IFAT-beurs – de MAN TGE-reeks van 3 tot 5,5 ton // Nieuw kenmerk – vermogensaftakpunt met hoog koppel op de carrosserieopbouw dankzij de integratie van een OMSI PTO in de aandrijflijn // Veiligheid – monitoring van de achterzijde bij afvalomhalers

Ga voor meer informatie naar


2018-04-05 · Truck

MAN eTGE  – “Zero emissie” voor de klant

MAN eTGE gaat in massaproductie vanaf juli // MAN eTGE voor gebruik in de stad MAN stelt nu eveneens een puur elektrische bestelwagen voor en komt zo een stap dichter bij het doel van de emissievrije metropool. De MAN eTGE komt met zijn elektromotor tegemoet aan de vraag naar distributie en vrachtvervoer in de stad van morgen. Met een autonomie tot 160 kilometer en een laadvermogen van 950 tot 1.700 kilogram is de elektrische MAN TGE daar perfect voor uitgerust, afhankelijk van de typegoedkeuring (3,5 of 4,25 ton).

Ga voor meer informatie naar


2017-11-15 · Truck | Bus

MAN Truck & Bus geeft acht startende sociale ondernemingen in Europa, India en Zuid-Afrika een steuntje in de rug

De startende sociale ondernemingen die MAN Truck & Bus in het kader van zijn MAN Impact Accelerator-initiatief gaat ondersteunen, zijn geselecteerd. In de toekomst kunnen acht opkomende bedrijven uit Europa, India en Zuid-Afrika op deskundigen van MAN en specialisten van andere partners rekenen om hun bedrijfsidee economisch levensvatbaar te maken. Door de vereiste infrastructuur te bieden en de reiskosten te betalen helpt de fabrikant van bedrijfsvoertuigen de starters ook om met andere sociale ondernemers te netwerken en van elkaar te leren. Wat alle geselecteerde ondernemingen gemeen hebben, is hun betrokkenheid bij sociale kwesties. Alle acht zijn ze opgericht om de logistieke en transportproblemen aan te pakken die overal ter wereld als gevolg van urbanisatie en bevolkingsgroei zijn ontstaan, dit door het slim toepassen van digitale technologie.

Ga voor meer informatie naar2017-10-24 · Verantwoord ondernemersschap | Bus

Energiezuinige MAN bussen voor Hansea

Het wagenpark in België heeft een zware impact op het milieu. Om luchtvervuiling te beperken zien verschillende projecten het daglicht. Ook de bussector doet haar duit in het zakje voor een beter milieu. Een volledig elektrische vloot is momenteel economisch en technisch niet haalbaar, maar toch gelooft Hansea in een milieuvriendelijke toekomst.

Ga voor meer informatie naar