MAN in België

Er zijn 218 Resultaten gevonden

2020-09-25 · Truck

MAN New TG Roadshow 2020. #SimplyMyTruck.

2020 zou een sleuteljaar worden voor MAN met de introductie van het langverwachte nieuwe “Trucknology Generation” gamma dat nieuwe maatstaven zet op het gebied van design, chauffeurscomfort en verbruik. Covid-19 strooide echter heel wat roet in het eten met de annulering van talloze events en vakbeurzen tot gevolg. Nu is de tijd echter rijp om (eindelijk) naar buiten te komen met de nieuwe MAN vrachtwagenmodellen, in een geheel coronaproof roadshowconcept.

Ga voor meer informatie naar
2020-08-12 · Truck

Bestuurdersplaats in nieuwe vrachtwagengeneratie van MAN bekroond met Red Dot Award

De nieuwe vrachtwagengeneratie van MAN werd onlangs in de befaamde Red Dot Award: Brands & Communication Design 2020 bekroond met een Red Dot voor de intuïtieve bediening van haar digitale werkplaats. De 24 internationale juryleden waren erg te spreken over de consistente bestuurder- en praktijkgerichte interactie tussen de weergave- en bedieningselementen in vorm, idee en effect.

Ga voor meer informatie naar


2020-06-25 · Truck | Bus

Efficiëntie bevestigd in TÜV-test: nieuwe vrachtwagengeneratie van MAN bespaart tot 8,2 procent brandstof

In februari stelde MAN zijn nieuwe vrachtwagengeneratie voor aan het publiek. Naast de unieke focus op de bestuurder, die resulteerde in een nieuw bedieningsconcept, stond ook zuinigheid bovenaan het prioriteitenlijstje. Nieuwe concepten voor de aandrijflijn, de aerodynamica en de efficiëntieassistent MAN EfficientCruise maken de nieuwe vrachtwagengeneratie van MAN tot 8,2 procent zuiniger dan de vorige generatie. TÜV Süd heeft dit besparingspotentieel nu bevestigd in een test.

Ga voor meer informatie naar


2020-06-16 · Bus | Truck

MAN TGE vloot van Volumex breidt verder uit. Bestelling van 80 nieuwe voertuigen.

Volumex is de partner bij uitstek voor het verwerven van allerhande bedrijfsvoertuigen via financieringsformules, uitgewerkt op maat van de klant. Dankzij haar pioniersrol is Volumex toonaangevend op de leasemarkt van bedrijfsvoertuigen. Voor hen gaat “samenwerken” om “samen groeien” waarbij de partijen gestimuleerd worden tot de beste versie van zichzelf.

Ga voor meer informatie naar
2020-02-21 · Truck | Events & tentoonstellingen

MAN op de IFAT 2020-beurs

Of het nu met een vuilniswagen is, een straatveger, een sneeuw- ruimer, een truck met portaalarm of een werftruck, de medewerkers van openbare en private gemeentediensten en vuilnisbedrijven leveren belangrijk werk voor de gemeenschap. Op de IFAT 2020-beurs in München richt MAN, het merk met de leeuw op het radiatorrooster, de spots op de voertuigen die deze mensen bijstaan in hun job.

Ga voor meer informatie naar