MAN in België

Er zijn 169 Resultaten gevonden

2018-07-17 · Truck

Rugdekking bieden - MAN ontwikkelt een veiligheidsvoertuig zonder bestuurder voor snelwegwerven

Ongeveer 44% van de ongevallen met vrachtwagens op de Duitse snelwegen gebeurt op de rechterrijstrook of op de pechstrook. Kop-staartaanrijdingen met veiligheidsvoertuigen voor mobiele werven van de wegendienst horen daar regelmatig bij. Hoewel de oranje gemeentevoertuigen bijzonder goed zichtbaar zijn met hun vier meter hoog verlicht waarschuwingsbord, worden ze te laat of helemaal niet opgemerkt, jammer genoeg vaak met ernstige gevolgen.

Ga voor meer informatie naar2018-07-17 · Truck

Transport 4.0 – het fleetmanagement van de toekomst begint met de nieuwe MAN DigitalServices

Met de introductie van MAN DigitalServices biedt MAN exclusief voor MAN-voertuigen aangepaste diensten en digitale toepassingen aan. Op basis van het logistieke platform RIO met cloud-verbinding kunnen de exploitanten van gemengde voertuigenparken hun MAN-voertuigen en voertuigen van andere merken op elk niveau verbinden met de volledige MAN DigitalServices en ze op een nog doeltreffendere manier gebruiken. Tegelijk zijn de toepassingen van MAN DigitalServices niet alleen erg gebruiksvriendelijk, maar ook bijzonder functioneel en geschikt voor dagelijks gebruik.

Ga voor meer informatie naar


2018-07-17 · Truck

Bus & coach: MAN en NEOPLAN op de IAA 2018

Bussen van vandaag voor het vervoer van morgen MAN Truck & Bus presenteert dit jaar op de IAA een uitgebreid busgamma. De nieuwe eBus MAN Lion’s City en CNG, evenals een minibus op basis van de MAN TGE worden er voor het eerst voorgesteld aan het publiek.

Ga voor meer informatie naar2018-07-17 · Truck

Elektromobiliteit, digitalisering en autonoom rijden: MAN presenteert op het bedrijfsvoertuigensalon IAA 2018 wat vandaag al mogelijk is

Bedrijfsvoertuigenconstructeur MAN Truck & Bus profiteerde van de voorafgaande persconferentie om een overzicht te onthullen van de innovaties die verwacht worden op het bedrijfsvoertuigensalon IAA 2018, dat in september plaatsvindt. Bovenop de huidige opvallende producten in de vrachtwagen- en de bussector, zal MAN dus op het tweejaarlijkse beroepssalon in Hannover vooral zijn vooruitgang presenteren inzake elektromobiliteit, digitalisering en autonoom rijden.

Ga voor meer informatie naar
2018-05-18 · Events & tentoonstellingen | Truck

MAN @ We Are Transport 2018

MAN Truck & Bus geldt als één van de Top-3 spelers op de markt van (zware) bedrijfsvoertuigen in België. MAN is dan ook uiteraard aanwezig op We Are Transport (Brussels Expo, 01-03/06) met een representatieve weergave van zijn uitgebreide voertuiggamma, op een standoppervlakte van 500 m².

Ga voor meer informatie naar


2018-05-17 · Events & tentoonstellingen | Truck

Flexibel, kostenefficiënt, milieuvriendelijk – MAN-voertuigen op de IFAT 2018 vakbeurs

MAN stelt voertuigen, diensten en financieringen voor als totaaloplossingen voor gemeentelijke toepassingen. // Voor het eerst op de IFAT-beurs – de MAN TGE-reeks van 3 tot 5,5 ton // Nieuw kenmerk – vermogensaftakpunt met hoog koppel op de carrosserieopbouw dankzij de integratie van een OMSI PTO in de aandrijflijn // Veiligheid – monitoring van de achterzijde bij afvalomhalers

Ga voor meer informatie naar