MAN in België

Er zijn 224 Resultaten gevonden

2020-06-25 · Truck | Bus

Efficiëntie bevestigd in TÜV-test: nieuwe vrachtwagengeneratie van MAN bespaart tot 8,2 procent brandstof

In februari stelde MAN zijn nieuwe vrachtwagengeneratie voor aan het publiek. Naast de unieke focus op de bestuurder, die resulteerde in een nieuw bedieningsconcept, stond ook zuinigheid bovenaan het prioriteitenlijstje. Nieuwe concepten voor de aandrijflijn, de aerodynamica en de efficiëntieassistent MAN EfficientCruise maken de nieuwe vrachtwagengeneratie van MAN tot 8,2 procent zuiniger dan de vorige generatie. TÜV Süd heeft dit besparingspotentieel nu bevestigd in een test.

Ga voor meer informatie naar


2020-06-16 · Bus | Truck

MAN TGE vloot van Volumex breidt verder uit. Bestelling van 80 nieuwe voertuigen.

Volumex is de partner bij uitstek voor het verwerven van allerhande bedrijfsvoertuigen via financieringsformules, uitgewerkt op maat van de klant. Dankzij haar pioniersrol is Volumex toonaangevend op de leasemarkt van bedrijfsvoertuigen. Voor hen gaat “samenwerken” om “samen groeien” waarbij de partijen gestimuleerd worden tot de beste versie van zichzelf.

Ga voor meer informatie naar
2020-02-21 · Truck | Events & tentoonstellingen

MAN op de IFAT 2020-beurs

Of het nu met een vuilniswagen is, een straatveger, een sneeuw- ruimer, een truck met portaalarm of een werftruck, de medewerkers van openbare en private gemeentediensten en vuilnisbedrijven leveren belangrijk werk voor de gemeenschap. Op de IFAT 2020-beurs in München richt MAN, het merk met de leeuw op het radiatorrooster, de spots op de voertuigen die deze mensen bijstaan in hun job.

Ga voor meer informatie naar2020-02-11 · Truck

MAN Truck & Bus introduceert nieuwe generatie vrachtwagens

MAN Truck & Bus presenteert nieuwe generatie vrachtwagens // Nieuwe generatie vrachtwagens van MAN vestigt nieuwe normen op gebied van bestuurdersoriëntatie, rijhulpsystemen en digitale netwerking // Tot 8 procent lager brandstofverbruik en gevoelig gedaalde CO2-uitstoot // Nieuwe rijhulpsystemen, waaronder het nieuw ontwikkelde afslagsysteem, verhogen de verkeersveiligheid // MAN implementeert ‘Simplifying Business’-strategie op consistente wijze met nieuwe generatie vrachtwagens

Ga voor meer informatie naar


2019-11-29 · Truck

Vanaf april 2020 belevert AB InBev café’s met allereerste Belgische e-truck, geleverd door MAN

Vanaf april zal de allereerste e-truck in België rijden, gevuld met AB InBev bieren. De zero-emission vrachtwagen zal ingezet worden om cafés in de binnensteden te beleveren. Brouwer AB InBev en vrachtwagenproducent MAN nemen hiermee het voortouw in e-mobility. Samen toonden ze gisteren de zeer vooruitstrevende technologie in het AB InBev depot in Leuven. De vrachtwagen zal rijden op groene elektriciteit en zal geen CO2 uitstoten. “We zijn pioniers op het vlak van groen transport. Na de bierboot, de biertrein, de eco-combi en de CNG (compressed natural gas) trucks, nemen we nu ook de allereerste e-truck in gebruik. Steeds groener transport is de enige juiste keuze,” zegt Els Martens, fleet manager voor AB InBev België.

Ga voor meer informatie naar2019-10-16 · Bus | Truck

MAN Truck & Bus België lanceert MAN BusTopService.

Sinds de opstart van een eigen busafdeling in België, intussen 15 jaar geleden, groeiden de MAN & Neoplan bussen en coaches al snel uit tot gevestigde waarden op de Belgische markt. De perfecte combinatie van een goede prijs/kwaliteitsverhouding, een professionele ondersteuning en een gepersonaliseerde aanpak tegenover bus- en autocaron- dernemers zijn hierbij van meet af aan bepalende succesfactoren geweest.

Ga voor meer informatie naar