MAN in België

Er zijn 222 Resultaten gevonden


2011-07-28 · Bus

MAN vertegenwoordigd tijdens de Ronde van Frankrijk

Van 2 tot en met 24 juli vond de 98e Ronde van Frankrijk plaats. Business Coach, gespecialiseerd in verhuur van autocars voor alle soorten reizen, volgde het parcours met 42 sportieve passagiers aan boord. Deze fietsfanaten, voornamelijk Amerikanen, reden het traject van de tour waarna de bus, een MAN Lion’s Coach R07, met speciale aanhangwagen voor fietsen hen oppikte aan de finish.

Ga voor meer informatie naar


2011-07-25 · Truck

Meer efficiëntie en veiligheid: MAN Truck & Bus zorgt voor verdere verbetering van truckseries TGX e

MAN Truck & Bus breidt zijn aanbod van uitrustingspakketten, die bijdragen tot een grotere transportefficiëntie, voortdurend uit. De baanbrekende MAN TGX EfficientLine krijgt gezelschap. Sinds de marktintroductie vorig jaar hebben tests door onafhankelijke media en op verbruik gerichte proefritten de brandstofbesparingsmogelijkheden van deze serie overtuigend aangetoond. De meer dan duizend voertuigen die binnen een paar maanden zijn verkocht, bewijzen het marktsucces van de TGX EfficientLine.

Ga voor meer informatie naar


2011-06-28 · Truck

Transdouny opteert voor MAN

Transportbedrijf Transdouny, gesitueerd te Carlsbourg - Paliseul en werkzaam in de houtsector en afgeleide producten (boomschors, houtspaanders en gezaagd hout), stelt voortaan haar vertrouwen in MAN.

Ga voor meer informatie naar

2011-05-19 · Events & tentoonstellingen

MAN onderweg met Consistently Efficient Tour 2011

Op 16 mei 2011 ging MAN in München van start met de Consistently Efficient Tour 2011. Meer dan 300 gasten zagen het vertrek van de drie MAN TGX-vrachtwagens, die de komende vier weken meer dan twintig Europese steden zullen aandoen. Met de Consistently Efficient Tour 2011 wil MAN demonstreren hoeveel brandstof en CO2 bij het goederenvervoer over de weg bespaard kan worden door gebruik te maken van moderne technologie.

Ga voor meer informatie naar