MAN in België

Er zijn 218 Resultaten gevonden


2018-12-20 · Truck | Events & tentoonstellingen

Een leeuw voor Kerstmis: de MAN-kersttruck

MAN Truck & Bus steunt voor de 14de keer de Kerstman en stuurt een feestelijk versierde en verlichte MAN TGX XXL 18.500 op kersttournee. Tot 21 december gaat de trekker met oplegger langs bij tal van kleuterscholen en crèches, scholen, clubs en verblijven voor personen met een beperking.

Ga voor meer informatie naar2018-10-09 · Bus | Events & tentoonstellingen | Truck

Uitmuntend design

MAN bekroond als Design Team of the Year in de Automotive Brand Contest 2018, de meest prestigieuze design award in de autosector

Ga voor meer informatie naar


2018-10-08 · Truck

MAN presteert sterk op IAA 2018

Met talrijke hoogtepunten op het vlak van elektrische mobiliteit, automatisering en digitale innovatie, en bovendien een bijzonder sterke vraag naar vrachtwagens, bussen en bestelwagens, kan MAN Truck & Bus terugkijken op een van de beste edities van de IAA Commercial Vehicles-beurs ooit. Aansluitend bij het motto van MAN, "Simplifying business", was het centrale thema het vereenvoudigen van het werk van zijn klanten.

Ga voor meer informatie naar


2018-10-04 · Bus | Events & tentoonstellingen | Truck

Wereldkampioenschap voor professionele chauffeurs groots succes. Sector in een gunstig daglicht, mede dankzij MAN.

Afgelopen weekend was Gent het strijdtoneel voor het wereldkampioenschap voor professionele chauffeurs. Een internationale delegatie van de beste vrachtwagen- en buschauffeurs nam het tegen elkaar op inzake ecodriving en behendigheidsrijden. Onder een blauwe hemel konden de proeven op veel belangstelling rekenen.

Ga voor meer informatie naar