MAN in België

Er zijn 212 Resultaten gevonden


2018-10-09 · Events & tentoonstellingen | Truck | Bus

Uitmuntend design

MAN bekroond als Design Team of the Year in de Automotive Brand Contest 2018, de meest prestigieuze design award in de autosector

Ga voor meer informatie naar


2018-10-08 · Truck

MAN presteert sterk op IAA 2018

Met talrijke hoogtepunten op het vlak van elektrische mobiliteit, automatisering en digitale innovatie, en bovendien een bijzonder sterke vraag naar vrachtwagens, bussen en bestelwagens, kan MAN Truck & Bus terugkijken op een van de beste edities van de IAA Commercial Vehicles-beurs ooit. Aansluitend bij het motto van MAN, "Simplifying business", was het centrale thema het vereenvoudigen van het werk van zijn klanten.

Ga voor meer informatie naar


2018-10-04 · Events & tentoonstellingen | Truck | Bus

Wereldkampioenschap voor professionele chauffeurs groots succes. Sector in een gunstig daglicht, mede dankzij MAN.

Afgelopen weekend was Gent het strijdtoneel voor het wereldkampioenschap voor professionele chauffeurs. Een internationale delegatie van de beste vrachtwagen- en buschauffeurs nam het tegen elkaar op inzake ecodriving en behendigheidsrijden. Onder een blauwe hemel konden de proeven op veel belangstelling rekenen.

Ga voor meer informatie naar


2018-10-03 · Onderzoek | Truck

MAN en HHLA lanceren "Hamburg TruckPilot" om geautomatiseerde en autonoom rijdende vrachtwagens te testen

In het kader van het transportpartnerschap tussen Volkswagen AG en de stad Hamburg, gaststad van het World Congress on Intelligent Transport and Transportation Systems (ITS) 2021, zullen MAN Truck & Bus en Hamburger Hafen und Logistik AG (HHLA) de volgende jaren geautomatiseerde en autonome vrachtwagens testen in reële omstandigheden. De projectpartners hebben daarvoor een samenwerkings-overeenkomst ondertekend. De Container Terminal Altenwerder (CTA) van HHLA en 70 kilometer van de autosnelweg A7 zullen fungeren als testomgeving voor de praktijkproeven.

Ga voor meer informatie naar


2018-09-25 · Events & tentoonstellingen | Truck

Lion electrifies: MAN CitE sets the benchmark in delivery of the City

At the IAA 2018, MAN Truck & Bus is presenting the MAN CitE that has been designed specifically for city cargo traffic. The 15 ton vehicle is characterised by its ergonomic design with very low access, continuous level driver cab floor and easy accessibility. The low sitting position, generous glass surfaces as well as assisting cameras also provide an all-around safe view of the surrounding traffic situations for the driver and passenger. The new electric truck concept that was created in only 18 months sets the benchmark in work place ergonomics, safety and sustainability in city distribution transport.

Ga voor meer informatie naar


2018-09-25 · Events & tentoonstellingen | Truck

Simplifying Business – MAN Truck & Bus at IAA Commercial Vehicles 2018

Commercial vehicle manufacturer MAN Truck & Bus presents its innovations to the world at the IAA Commercial Vehicles 2018 – under the trade show motto “Simplifying Business”. The industry trade fair takes place every two years in Hanover. In addition to current product highlights in the truck and bus sector, MAN was particularly focussed on introducing developments in the fields of electric mobility, digitalisation and autonomous driving.

Ga voor meer informatie naar


2018-09-21 · Truck

Elektrische vrachtwagens in actie – MAN en CNL beginnen praktische tests

MAN Truck & Bus levert volledig elektrische vrachtwagens aan negen partnerbedrijven van de Oostenrijkse Raad voor Duurzame Logistiek (CNL). De testvoertuigen zijn afgeleid van de MAN TGM en werden speciaal ontworpen voor elke klant en voorbereid op praktische tests. Tijdens de testritten, die verscheidene maanden in beslag zullen nemen, zullen de deelnemende ondernemingen hun voertuigen inzetten voor hun dagelijkse logistieke activiteiten. // MAN zal de opgedane ervaringen in samenwerking met de partnerbedrijven van CNL gebruiken voor de verdere ontwikkeling van in serie gebouwde elektrische vrachtwagens.

Ga voor meer informatie naar


2018-09-21 · Truck

Elektrische vrachtwagens van MAN binnenkort op Oostenrijke wegen

Op 13 september 2018 heeft MAN de praktische testfase van een reeks elektrische voertuigen opgestart in het kader van een partnerschap met het Oostenrijkse businessconsortium CNL. // Bij het lanceringsevenement aan de MAN-fabriek in Steyr hebben vertegenwoordigers van de deelnemende logistieke bedrijven negen testvoertuigen in ontvangst genomen uit handen van Joachim Drees, Chief Executive Officer van MAN Truck & Bus, en Dr. Ulrich Dilling, lid van de raad van bestuur en verantwoordelijke voor productie en logistiek. // Leden van de Raad voor Duurzame Logistiek (CNL) zullen de volledig elektrische MAN TGM-modellen van 26 ton maandenlang inzetten voor hun normale logistieke activiteiten.

Ga voor meer informatie naar