MAN in België

Er zijn 214 Resultaten gevonden

2018-09-21 · Truck

Elektrische vrachtwagens van MAN binnenkort op Oostenrijke wegen

Op 13 september 2018 heeft MAN de praktische testfase van een reeks elektrische voertuigen opgestart in het kader van een partnerschap met het Oostenrijkse businessconsortium CNL. // Bij het lanceringsevenement aan de MAN-fabriek in Steyr hebben vertegenwoordigers van de deelnemende logistieke bedrijven negen testvoertuigen in ontvangst genomen uit handen van Joachim Drees, Chief Executive Officer van MAN Truck & Bus, en Dr. Ulrich Dilling, lid van de raad van bestuur en verantwoordelijke voor productie en logistiek. // Leden van de Raad voor Duurzame Logistiek (CNL) zullen de volledig elektrische MAN TGM-modellen van 26 ton maandenlang inzetten voor hun normale logistieke activiteiten.

Ga voor meer informatie naar


2018-07-17 · Truck

Rugdekking bieden - MAN ontwikkelt een veiligheidsvoertuig zonder bestuurder voor snelwegwerven

Ongeveer 44% van de ongevallen met vrachtwagens op de Duitse snelwegen gebeurt op de rechterrijstrook of op de pechstrook. Kop-staartaanrijdingen met veiligheidsvoertuigen voor mobiele werven van de wegendienst horen daar regelmatig bij. Hoewel de oranje gemeentevoertuigen bijzonder goed zichtbaar zijn met hun vier meter hoog verlicht waarschuwingsbord, worden ze te laat of helemaal niet opgemerkt, jammer genoeg vaak met ernstige gevolgen.

Ga voor meer informatie naar2018-07-17 · Truck

Transport 4.0 – het fleetmanagement van de toekomst begint met de nieuwe MAN DigitalServices

Met de introductie van MAN DigitalServices biedt MAN exclusief voor MAN-voertuigen aangepaste diensten en digitale toepassingen aan. Op basis van het logistieke platform RIO met cloud-verbinding kunnen de exploitanten van gemengde voertuigenparken hun MAN-voertuigen en voertuigen van andere merken op elk niveau verbinden met de volledige MAN DigitalServices en ze op een nog doeltreffendere manier gebruiken. Tegelijk zijn de toepassingen van MAN DigitalServices niet alleen erg gebruiksvriendelijk, maar ook bijzonder functioneel en geschikt voor dagelijks gebruik.

Ga voor meer informatie naar


2018-07-17 · Truck

Bus & coach: MAN en NEOPLAN op de IAA 2018

Bussen van vandaag voor het vervoer van morgen MAN Truck & Bus presenteert dit jaar op de IAA een uitgebreid busgamma. De nieuwe eBus MAN Lion’s City en CNG, evenals een minibus op basis van de MAN TGE worden er voor het eerst voorgesteld aan het publiek.

Ga voor meer informatie naar