MAN TGX XXL-cabine: Cockpit met nieuw design en met nieuwe functies.

GEWOON 'HUISELIJK’ ONDERWEG

XXL-cabine interactief beleven

Voelt alsof u thuis bent: het hoogwaardige interieur van de MAN TG-voertuigen.

Ook onderweg voelt u zich altijd thuis in de cabines van de MAN TG-voertuigen, die talrijke op de praktijk geörienteerde hoogtepunten biedt op het gebied van de uitrusting. Naast een praktische, wegklapbare koelbox en ergonomisch geoptimaliseerde bedieningselementen zijn er nog vele andere functies die meer comfort op de bestuurderswerkplek en in het rustgedeelte bieden.

Het maakt niet uit waar de reis naartoe gaat: Elk MAN TG-voertuig biedt extra comfort en veiligheid. Meer informatie over ons rijdend thuis vindt u hier.

Bestuurderswerkplek geoptimaliseerd voor elke toepassing

Bestuurderswerkplek geoptimaliseerd voor elke toepassing

Intuïtief schakel- en bedieningsconcept, kleurendisplay en vele op de praktijk georiënteerde functies voor maximaal comfort op de werkplek.

Maximaal comfort in het rustgedeelte

Maximaal comfort in het rustgedeelte

Dankzij het stijlvolle interieur en de vele hoogtepunten op het gebied van de uitrusting voelt u zich overal ter wereld thuis.

Nieuw interieur van de MAN TG-voertuigen

De nieuwe woning rijdt heerlijk

Rijdend thuis: U voelt zich overal ter wereld thuis

De tweede woonkamer van elke trucker: Omdat topprestaties niet kunnen bestaan zonder de nodige ontspanning, hebben we het rustgedeelte van onze bestuurderscabines zo comfortabel mogelijk voor u ingericht.

De talrijke hoogtepunten op uitrustingsgebied en een scala aan doordachte details maken het interieur bestuurdersvriendelijk en functioneel. Waar het werk u ook naartoe leidt, hier voelt u zich altijd thuis.

Vernieuwd, makkelijk bereikbaar bedieningspaneel in rustgedeelte in TG-interieur

Bedieningspaneel

Altijd binnen handbereik: Dankzij het bedieningspaneel kunt u nu alle schakelaars voor de binnenverlichting, de raambediening en het schuifdak vanuit elk bed makkelijk bereiken. Ook geïntegreerd zijn een wekker met lcd-display en contactdoos met usb.

Vernieuwde aflegvakken en meer opbergmogelijkheden in TG-interieur

Aflegvakken aan de achterwand

Uw persoonlijke spullen altijd bij de hand: De vaste aflegvakken aan de achterwand bieden voldoende ruimte voor spullen die niet mogen ontbreken in uw rijdend thuis.

Vernieuwde zwanenhalsverlichting voor een flexibele verlichting in TG-interieur

Zwanenhalsverlichting

Uw 'tweede thuis’ nu nog huiselijker: De flexibel in te stellen zwanenhalsverlichting geeft het gehele rustgedeelte een warme gloed. Door de buigzame hals is de zwanenhalsverlichting ook ideaal als leeslamp.

Vernieuwde geluidsdempende matten (in de afbeelding rood) aan de cabineconstructie in TG-interieur

Akoestisch pakket in de TGX

Het akoestische pakket van de TGX met extra isolatiematten in het interieur verlaagt het interieurgeluidsniveau met ongeveer 30 procent. Geniet ontspannen van uw rusttijden en luister ook onderweg naar de prachtige klanken uit het geluidssysteem van MAN in plaats van naar buiten- en rijgeluiden.

De nieuwe MAN XXL-cabine interactief beleven

XXL-cabine interactief beleven

Stap een van de grootste bestuurderscabines van Europa binnen en ervaar het hoogste woon- en slaapcomfort op wielen.

Stapt u in


De MAN-cabines: op naar de comfortzone

Meer ruimte, veel opbergruimte en indrukwekkend huiselijk: De cabines van MAN tillen wooncomfort en een aangename sfeer naar een nieuw niveau.

Omdat elke taak andere eisen stelt aan de cabine, biedt MAN voor elke toepassing een passende cabine. Altijd aan boord: maximale veiligheid, optimaal comfort en ergonomie.

MAN XXL-cabine

XXL-cabine

Een goed gevoel in XXL: de XXL-cabine is één van de grootste bestuurderscabines van Europa en kent qua concurrentie zijn gelijke niet. Ons ideaalbeeld van opbergruimte, voor lange ritten in het internationale langeafstandsverkeer.

MAN XLX-cabine

XLX-cabine

Als het ook een beetje meer mag zijn: een ruim interieur, praktische opbergmogelijkheden en het comfortbed met lattenbodem garanderen een aangename sfeer in het langeafstandsverkeer en tractieverkeer.

MAN XL-cabine

XL-cabine

Wat wilt u nog meer: de comfortabele doorsteek van deur naar deur en het standaard comfortbed garanderen elke bestuurder een aangename rit. Ideaal voor speciale toepassingen in het korteafstandsverkeer.

MAN LX-cabine

LX-cabine

Voor de extra bijzondere toepassingen: de smalle cabine met hoog dak is perfect geschikt voor speciale toepassingen en intensieve beladingen in het langeafstandsverkeer. De twee comfortabele bedden en de royale opbergmogelijkheden bieden maximaal comfort.

MAN L-cabine

L-cabine

Een multitalent op wielen: in het korteafstands-, distributie- en tractieverkeer een ster in nuttige last, tijdens de rusttijden verandert de L-cabine in een oase van rust dankzij het standaard comfortbed en veel opbergruimte.

MAN M-cabine

M-cabine

Klein maar dapper: Compact van formaat, maar heel groot als het om opbergruimte gaat. De M-cabine is ideaal voor korte trajecten in het korteafstands- en distributieverkeer, in de bouwbranche en voor regionaal gebruik.

MAN cabine dubbele cabine

Cabine dubbele cabine

Een klasse apart: dankzij de verlengde cabine kunnen lading en het team comfortabel in één voertuig op de plaats van bestemming komen. Handig én efficiënt wanneer in teamverband gewerkt wordt.

MAN C-cabine

C-cabine

Hier stapt u graag in: De korte, smalle cabine verlicht de werkzaamheden in het korteafstands-, distributie- en tractieverkeer dankzij de extra lage instap, de grote deuropeningen en de gemakkelijke toegang tot de bijrijderszijde.

U hebt nog vragen?

Neem dan contact met ons op! Bijkomende details vindt u bovendien in ons veelzijdige informatiemateriaal.