De nieuwe MAN TGM en MAN TGL

Buitenaanzicht

Buitenaanzicht van de nieuwe MAN TGM en MAN TGL

Het interieur

Het interieur van de nieuwe MAN TGM en MAN TGL

De bestuurder centraal

Ergonomische instap

In- en uitstappen van de nieuwe MAN TGM en MAN TGL is gebaseerd op de processen en de bewegingen van de werkdag van de chauffeur. Vaak moet het snel gaan, onafhankelijk van het weer of moment van de dag. Slipvrije treden maken snel en veilig gebruik mogelijk. De optimale verlichting van de cabine biedt de nodige veiligheid en oriëntatie tijdens het instappen. Hoogte en positie van de treden ontlasten de armen en de rug.

Ergonomische instap van de nieuwe MAN TGM en MAN TGL

De nieuwe cockpit

Een hoge bezorgdruk, druk stadsverkeer en veel stops: Wij hebben de cockpit van de nieuwe MAN TGM en MAN TGL zo vormgegeven dat er minimale afleiding bestaat met maximale bedienbaarheid. Zo is de transmissiebediening op de rechterstuurhendel binnen handbereik. De elektrische parkeerrem kan via een elektrische schakelaar naast het hoofddisplay worden bediend of kan automatisch werken.

De nieuwe cockpit van de nieuwe MAN TGM en MAN TGL

Duidelijk zicht

De cockpit en het dashboard in de nieuwe MAN TGM en MAN TGL zijn verlaagd zodat de bestuurders altijd alles volledig in het oog hebben. Hierdoor is het blikveld voor en naast de cabine vergroot. En daarbij helpt ook de gewijzigde plaats van de spiegelarmen.

Vergroot zichtveld in de nieuwe MAN TGM en MAN TGL

Meer vermogen, beter bruikbaar, meer leveringen

De MAN D08-motor

Een lichtgewicht voor nog meer nuttige last: De nieuwe MAN D08-motor is lichter dan zijn voorganger, maar zuiniger met brandstof zonder efficiëntie in te leveren. Daarmee is de MAN D08 goed uitgerust voor de emissiestandaard Euro 6d.

De nieuwe MAN TGM en MAN TGL met MAN D08-motor

MAN Essentials

Profiteer van de digitale meerwaarde voor uw bedrijf: Analyseer de prestaties van uw voertuig met de gratis digitale basisdienst MAN Essentials en krijg meer inzicht in het inzetten van bestuurders en het brandstofverbruik. Als meer digitale services worden bijgeboekt, adviseren wij u met adequate oplossingen en ondersteunen wij u bij het optimaliseren van de kosten en de rendabiliteit.

MAN Essentials voor de nieuwe MAN TGM en MAN TGL

Het passende servicepakket

Wij bieden u een servicecontract dat past bij uw bedrijf. Kies het passende pakket uit een van de vijf servicepakketten. Zo bespaart u kosten en minimaliseert u het risico voor onverwachte reparatiekosten of uitval van het voertuig. Wij staan mondiaal met meer dan 1.600 servicewerkplaatsen voor u klaar: Vriendelijk, praktisch en op elk moment.

Het passende servicepakket voor de nieuwe MAN TGM en MAN TGL

Hebt u vragen over de nieuwe generatie MAN Trucks?

Gegarandeerde mobiliteit

Waar u zich ook bevindt, met de MAN mobiliteitsgarantie zorgen wij voor een betrouwbare inzetgereedheid van uw voertuigen. Bij een technisch pechgeval repareren wij uw vrachtwagen ter plaatse of brengen deze naar het dichtstbijzijnde MAN servicepunt. Als de reparatie niet op dezelfde dag kan worden uitgevoerd, regelen wij een vervangend voertuig voor u.

Gegarandeerde mobiliteit met de nieuwe MAN TGM en MAN TGL

MAN Driver-app

De MAN Driver-app begeleidt uw bestuurders op intelligente en moderne wijze tijdens de dagelijkse werkzaamheden. Met functies zoals; pre-departure check, directe identificatie van controlelampjes en schakelaars dankzij visuele symboolherkenning (Quick Manual) en de MAN steunpuntzoekfunctie vereenvoudigt de app de dagelijkse uitdagingen en staat u ook bij pech onderweg met waardevolle tips terzijde.

MAN Driver-app

Het MAN servicenetwerk

Ons werkplaatsnetwerk bestaat uit meer dan 1.600 werkplaatsen in meer dan 138 landen. Professionele monteurs kennen de nieuwe MAN TGM en MAN TGL als geen ander en ze weten dat vooral in het distributieverkeer elke minuut telt. Wij staan 24/24 voor u klaar. Ook onderweg zijn wij direct ter plaatse: Via het pechhulp- en noodhulpnummer MAN Mobile24 bereikt u ons als u direct hulp nodig hebt.

Het MAN servicenetwerk voor de nieuwe MAN TGM en MAN TGL

Klaar voor het distributieverkeer

Wij leveren voertuigen die precies op uw behoeften en uitdagingen in het distributieverkeer zijn ontwikkeld: Het komt aan op een slank kostenmanagement en een hoge nuttige last. Met de nieuwe MAN TGM en MAN TGL rijdt u tijdens het bezorgen snel en veilig naar elk laadperron en elke stoeprand. Dankzij de ergonomische instap en cockpit voert uw bestuurder zijn dagelijkse werkzaamheden ontspannen en betrouwbaar uit.

Klaar voor het distributieverkeer met de nieuwe MAN TGM en MAN TGL

U staat bij ons voorop

Het passende product voor elk soort transport: Af fabriek bieden wij u een ruime keuze uit chassisconfiguraties. Deze kunnen individueel worden aangepast voor elk toepassingsgebied en bieden een oplossing voor elke opbouw. Al meer dan 100 jaar concentreren wij ons uitsluitend op bedrijfsvoertuigen. Daarom zijn onze vrachtwagens buitengewoon betrouwbaar en de TÜV bevestigd dit ook.

Klantenservice op het hoogst mogelijke niveau: U staat bij ons voorop

Altijd verbonden, altijd digitaal, dankzij MAN DigitalServices.

Intelligente analyse van voertuiggegevens verhoogt de efficiëntie van uw wagenpark: Activeer eenvoudig de juiste digitale functionaliteiten voor uw bedrijf vanuit een breed aanbod aan digitale functionaliteiten. Dankzij de nieuwe elektronische architectuur zijn uw nieuwe MAN TGM en MAN TGL altijd verbonden en dus perfect geïntegreerd in het digitale ecosysteem.

Altijd verbonden, altijd digitaal, dankzij MAN DigitalServices.

De nieuwe MAN TGM en MAN TGL stellen zich voor

Neem met ons contact op

Wij adviseren u graag ter plaatse.

Hebt u vragen over de nieuwe generatie MAN Trucks?

Alle MAN vrachtwagenmodellen van de nieuwe generatie

De nieuwe MAN TGX
De nieuwe MAN TGX
  • Ergonomische bestuurderswerkplek
  • Efficiënte aandrijflijn
  • Slimme hulpsystemen
De nieuwe MAN TGS
De nieuwe MAN TGS
  • Intuïtieve cockpit
  • Slipvrije instap
  • Het beste comfort voor pauzes