De nieuwe MAN TGS

De bestuurder stond nog nooit zo in het middelpunt

De nieuwe bestuurderswerkplek

De ergonomie begint bij het instappen: Trapvormige, slipvaste treden zorgen voor een veilige grip en een deuropeningshoek van bijna 90°. Bovendien waarborgt het dashboard optimaal bedieningsgemak en afleesbaarheid: Knoppen en schakelaars zijn gemakkelijk bereikbaar, indicatoren zijn op ideale leesafstand ingedeeld. Robuust toont zich bovendien ook de sfeervolle kleur Moon Grey, ook optimaal bij gebruik in vuile omstandigheden.

De bestuurderswerkplek van de nieuwe MAN TGS

Bediening voor terreinspecialisten

Easy going met MAN EasyControl. Via het nieuwe vier-toetsenveld in het bestuurdersportier bedient de bestuurder belangrijke functies zoals werklamp of waarschuwingslichten eenvoudig vanaf de buitenkant. Een ander pluspunt: de voor vrachtwagens geoptimaliseerde infotainmentbesturing MAN SmartSelect. Met de besturingseenheid met handsteun bestuurt de bestuurder het infotainmentsysteem zelfs op ruw terrein soeverein en trefzeker.

De innovatieve bedieningsfilosofie in de nieuwe MAN TGS

Flexibele cockpit

Met enkele handelingen maakt de bestuurder van de cockpit een aangenaam rustverblijf. Aan de kant van de bijrijder kan een klaptafel worden uitgetrokken. De optionele bijrijdersstoel Vario kan worden neergeklapt en kan tot tafel worden getransformeerd. Praktische details als bekerhouder, antisliplaag en verschillende elektrische aansluitingen maken de pauze nog comfortabeler.

Flexibele cockpit in de nieuwe MAN TGS

Uitermate efficiënt, lage kosten

De MAN motoren D15 en D26

De MAN motoren D15 en D26 van de nieuwe serie zijn lichter dan hun voorganger: De MAN D26 is 80 kg lichter en bij de MAN D15 zelfs tot 300 kg. Dat betekent een nog hoger laadvermogen. U kunt er met de nieuwe MAN TGS nog een schepje bij doen.

De nieuwe MAN TGS met de MAN motoren D15 en D26

Onze reparatie- en onderhoudscontracten

Onderhoud is de beste bescherming. De MAN reparatie- en onderhoudscontracten bevatten verschillende prestaties. Afhankelijk van het wagenpark kiest u welk pakket het beste bij u past. Voor meer plannings- en calculatiezekerheid en een maximale voertuigbeschikbaarheid.

Reparatie- en onderhoudscontracten voor de nieuwe MAN TGS

Hebt u vragen over de nieuwe generatie MAN Trucks?

Betrouwbare assistentie

De betrouwbaarheid van een MAN wordt door de TÜV bevestigd. Onze slimme hulpsystemen zorgen in de nieuwe MAN TGS voor maximale veiligheid en comfort. Zo informeert bijvoorbeeld het drietrapswaarschuwingssysteem van de dodehoekhulp de bestuurder op gevaarlijke situaties en voorkomt zo ernstige ongevallen. Gebundelde technologische innovatie voor betrouwbare ondersteuning tijdens de werkdag.

Hulpsystemen in de nieuwe MAN TGS

MAN Driver-app

Slim de werkdag door met de MAN Driver-app. Met functies zoals; pre-departure check, directe identificatie van de controlelampjes en schakelaars dankzij visuele symboolherkenning (Quick Manual) en de MAN steunpuntzoekfunctie vereenvoudigt de MAN Driver-app de dagelijkse taken van uw bestuurder.

MAN Driver-app

De MAN servicenetwerken

Wij zijn er, als u ons nodig heeft. Uw MAN servicepartners zijn 24 uur paraat. In onze centrale magazijnen is altijd 80% van de belangrijkste reserveonderdelen op voorraad. De pechhulp- en noodhulp MAN Mobile24 is 24/24 bereikbaar en er staan meer dan 2.000 werkplaatsen ter beschikking. Uw klanten wachten niet en u ook niet.

De MAN servicepartners zijn 24 uur voor u paraat

MAN Individual

Bij MAN is er af fabriek een ruime keuze in voertuigen. Bovendien bouwt MAN Individual uw MAN TGS exclusief volgens uw wensen, inclusief optimale voorbereiding van de aansluitingen voor de opbouwfabrikant. Dat betekent voor u: Alles in eigen huis en volgens de originele MAN-kwaliteit.

MAN Individual

Op maat af fabriek: Klaar voor grip

Bouwterreinen stellen speciale eisen aan bestuurder en vrachtwagen: Met de innovatieve MAN aandrijftechniek op alle wielen en inschakelbare hydrostatische voorwielaandrijving MAN HydroDrive® zetten wij in op maximaal voortgangsvermogen. De transmissiesoftware MANTipmatic® Offroad zorgt voor hogere schakeltoerentallen en minimale trekkrachtonderbreking. En dankzij het sterke remmanagement bedwingt de bestuurder de afdalingen soeverein.

De nieuwe MAN TGS op maat af fabriek

De nieuwe MAN TGS stelt zich voor

Neem met ons contact op

Wij adviseren u graag ter plaatse.

Hebt u vragen over de nieuwe generatie MAN Trucks?

Alle MAN vrachtwagenmodellen van de nieuwe generatie

De nieuwe MAN TGX
De nieuwe MAN TGX
  • Ergonomische bestuurderswerkplek
  • Efficiënte aandrijflijn
  • Slimme hulpsystemen
De nieuwe MAN TGM en MAN TGL
De nieuwe MAN TGM en MAN TGL
  • Toegenomen blikveld
  • Ergonomische instap
  • Maximale nuttige last