De nieuwe MAN TGX

Geweldig, de bestuurder staat centraal

Eersteklasse cabine: functionaliteit ontmoet comfort

De cabine is het belangrijkste onderdeel van de nieuwe MAN TGX. Wij hebben de cabine vanaf het dak tot en met de beenruimte opnieuw ontworpen en de bestuurder stond daarbij centraal. Een uniforme indeling van de schakelaars en toetsen binnen vastgelegde functiegebieden en een intuïtieve bedieningsfilosofie vereenvoudigen de werkprocessen en zorgen voor minder afleiding en meer veiligheid.

De nieuwe MAN TGX met eersteklasse cabine

MAN SmartSelect

Een absolute primeur in de vrachtwagenwereld: de innovatieve bedieningseenheid MAN SmartSelect. Met de nieuwe regelmodule met handsteun bedient de bestuurder zelfs onder lastige rijcondities het infotainmentsysteem doelgericht. En via het touchpad werkt de aansturing van lijsten of de navigatie ook met de hand. Draaien. Drukken. Klaar.

MAN SmartSelect in de nieuwe MAN TGX

Intuïtief bedienings- en weergaveconcept

De bediening in de nieuwe MAN TGX is uitermate intuïtief en overzichtelijk. Vanuit de bestuurdershouding zijn de bedieningselementen optimaal bereikbaar. De indicatoren zijn op perfecte kijkafstand aangebracht. Bekijk het beeld van het infotainmentsysteem in hd-resolutie in vijf verschillende varianten op een 7- of 12,3inch-display.

Intuïtief bedienings- en weergaveconcept in de nieuwe MAN TGX

Het nieuwe rustverblijf

Beter uitgeslapen: Een lattenbodem met een koudschuimmatras met meerdere zones geven uw dromen een thuis. Persoonlijke spullen vinden in de ruime opbergmogelijkheden een plekje. De climatronic en de elektrische interieurairco zorgen voor een aangenaam klimaat. En via de bedbedieningsmodule kan ook vanuit rustpositie een andere radiozender worden opgezet of het licht en het hefdak worden bediend.

De rustverblijf van de nieuwe MAN TGX

Slimme hulpsystemen

De nieuwe MAN TGX is uw persoonlijke veiligheidsexpert. Bij fileverkeer helpt de filehulp om de afstand tot de voorligger en de rijstrook constant te houden. De Lane Change Support LCS helpt met veilig manoeuvreren dankzij de leds die in de A-stijl gaan branden. Bovendien assisteren overige systemen zoals de Lane Return Assist LRA en de Adaptive Cruise Control.

Uitmuntende efficiency en rendabiliteit

Efficiënte aandrijflijn

Wie vooraan wil lopen, heeft een betrouwbare aandrijving nodig. Daarvoor zorgen in de MAN TGX de efficiënte en krachtige motoren D15, D26 en D38, die niet alleen meer nuttige last leveren, maar ook brandstof besparen. Het resultaat: In combinatie met meer efficiëntieverhogende innovaties zoals de nieuwe achteras, verlaagt de nieuwe MAN TGX het brandstofverbruik met 8 procent.

Efficiënte aandrijflijn in de nieuwe MAN TGX

MAN EfficientCruise®

De met gps uitgevoerde cruisecontrol MAN EfficientCruise® analyseert het traject tot drie kilometer vooruit. Het systeem berekent met behulp van de topografie van het traject een efficiënte rijstijl en past de rijstand en snelheid aan voor een economische rijstijl. Op deze manier wordt de bestuurder ontlast en blijft het koppel behouden.

MAN EfficientCruise<sup>®</sup> in de nieuwe MAN TGX

MAN Perform & MAN Connected CoDriver

MAN Perform helpt u om uw wagenpark economisch te optimaliseren. U behoudt het overzicht in de voertuigprestaties en de rijstijl van uw bestuurder. Via MAN Connected CoDriver traint een via de telefoon bijgeschakelde coach uw bestuurder tijdens het rijden persoonlijk op basis van de MAN Performance gegevens.

MAN Perform & MAN Connected CoDriver

Hebt u vragen over de nieuwe generatie MAN Trucks?

Betrouwbaarheid met systeem

Betrouwbaarheid zit in het DNA van een MAN: De TÜV bevestigt, de MAN Truck is bijna niet te stoppen. Onze belofte aan u voor de nieuwe generatie MAN Trucks. Zo heeft bijvoorbeeld het schaalbare boordnet alleen de hoogstnoodzakelijke hoeveelheid kabelbomen. Het gevolg: een lagere foutgevoeligheid en de mogelijkheid voor eenvoudige installatie achteraf.

Door de TÜV bevestigde betrouwbaarheid met de nieuwe MAN TGX

MAN ServiceCare

Ook de beste truck moet regelmatig worden onderhouden. MAN ServiceCare helpt bij de organisatie van het voertuigonderhoud, voor een hogere voertuigbeschikbaarheid door anticiperend plannen en een intelligente bundeling van onderhoudsafspraken.

MAN ServiceCare

De MAN servicenetwerken

Bij het langeafstandsverkeer staat u al vaak genoeg in de file. Bij MAN heeft u vrij baan. Werkplaatsafspraken boekt u snel en flexibel online met MAN ServiceBooking. In de werkplaatsen is 80% van de belangrijkste reserveonderdelen altijd op voorraad. Heeft u onderweg hulp nodig? Neem 24/24 contact op via MAN Mobile24 met een van 2.000 werkplaatsen binnen Europa.

MAN servicenetwerken

MAN Trucknology Generation®

Al meer dan 100 jaar zijn de bedrijfsvoertuigen van het merk MAN mondiaal op wegen en bouwterreinen onderweg. In het jaar 2000 begon het succesverhaal van de MAN Trucknology® Generation. Sindsdien zijn de eisen aan de vervoerssector veranderd. Wij kennen de uitdagingen en staan aan uw zijde als een sterke partner met visionaire oplossingen.

MAN Trucknology Generation<sup>®</sup>

MAN Individual

MAN Individual levert voertuigoplossingen voor speciale behoeften en construeert uw MAN TGX precies volgens uw specificaties. En het stopt niet bij een persoonlijk decor, extra koplampen of ingebouwde keuken met koffiemachine en magnetron. Wij maken de MAN die u nodig hebt. Precies die.

MAN Individual

Altijd verbonden, digitaal rondom dankzij MAN DigitalServices.

Dankzij de nieuwe elektronische architectuur is uw nieuwe MAN TGX geïntegreerd in het digitale ecosysteem. Intelligente analyse van voertuiggegevens ondersteunt beheer van het wagenpark, de planning van onderhoud of naleving van de wettelijke voorschriften. Kiest u uit een breed aanbod digitale aanbiedingen voor de juiste functionaliteit voor uw bedrijf en meer efficiëntie.

Altijd verbonden, digitaal rondom dankzij MAN DigitalServices.

MAN Individual Lion. Uniek.

Een truck is meer dan alleen een truck: Voor de bestuurder een gewaardeerde reisgenoot en voor de ondernemer een belangrijk uithangbord. In de MAN Individual Lion komen design en een indrukwekkend comfort samen. De grootste MAN cabine biedt met talloze comfortabele elementen en een aantrekkelijke interieurverlichting een stijlvolle omgeving bij uitstek. Led-dagrijlicht en de prominente zonnekap maken van de MAN Individual Lion een echte blikvanger. Op verzoek kan de luxueuze uitrusting met meer exclusieve ideeën zoals kastelementen worden uitgebreid.

Nu aanvragen
MAN Individual Lion

De nieuwe MAN TGX stelt zich voor

De nieuwe MAN TGX in detail

Neem met ons contact op

Wij adviseren u graag ter plaatse.

Hebt u vragen over de nieuwe generatie MAN Trucks?

Alle MAN vrachtwagenmodellen van de nieuwe generatie

De nieuwe MAN TGM en MAN TGL
De nieuwe MAN TGM en MAN TGL
  • Toegenomen blikveld
  • Ergonomische instap
  • Maximale nuttige last
De nieuwe MAN TGS
De nieuwe MAN TGS
  • Intuïtieve cockpit
  • Slipvrije instap
  • Het beste comfort voor pauzes