MAN betonvoertuigen

MAN TGS-mixeroplegger voor offroad-gebruik

Uw voordelen:

  • Uitstekende nuttige last
  • Hoge wendbaarheid
  • Opbouwvriendelijk chassis
  • Krachtafnemer met hoog vermogen

Neem contact met ons op Naar de vrachtwagenconfigurator

MAN betonvoertuigen – De perfecte mix voor uw bedrijfssucces.

Beton moet snel zijn gebruiksplaats bereiken en meteen worden verwerkt om bouwprojecten op schema te houden. Betonwagens en betonpompen vormen een goed ingespeeld team: zuinige en wendbare betonwagens brengen het beton van de menginstallatie naar de bouwwerf, waar krachtige betonpompen het transporteren naar de werkelijke gebruiksplaats. Zo nodig zelfs op grote hoogten.

Met een van de lichtste betonwagenchassis op de markt en onderstellen met pompvoorbereiding af fabriek, kunt u niet alleen uw mannetje staan in de betonbouw, maar steekt u er ook met kop en schouders bovenuit.

Uw uitdagingen. Onze oplossingen.

Hoge concurrentiedruk

De concurrentiedruk in de bouwsector is hoog. Elke kilo meer aan nuttige last kan bepalen of u een opdracht binnenhaalt of het moet afleggen tegen de concurrentie. En natuurlijk geldt: Hoe meer u kunt transporteren, hoe meer omzet u realiseert.

Uitstekende nuttige last

Met lichtere chassis, motoren en aandrijvingen kunt u per rit de maximale hoeveelheid beton laden. Zo scoort ons vederlichte mixerchassis door een minimaal leeggewicht, hoge chassisstabiliteit en maximale nuttige last – een combinatie die loont.

Beperkte manoeuvreerradius

Vanwege de beperkte ruimte, slechte toegangswegen en in de weg staande machines en materialen zijn er op bouwwerven vooral gemakkelijk manoeuvreerbare voertuigen nodig.

Hoge wendbaarheid

Naast hun compacte ontwerp met korte wielbasissen en smalle cabines hebben onze modellen nog andere kenmerken aan boord die hun wendbaarheid verhogen. Het schakelprogramma DM, RM van onze geautomatiseerde transmissie MAN TipMatic® helpt u zeer fijngevoelig te manoeuvreren. Een ander uniek kenmerk in deze voertuigklasse is de MAN stuurrem. Deze remt de achterwielen in de binnenbocht af ​​en verkleint de kromtestraal.

Meer over MAN TipMatic®

Kosteneffectieve opbouwen

In de bouwsector geldt: Opbouwen moeten eenvoudig en goedkoop te realiseren zijn.

Opbouwvriendelijk chassis

De vlakke bovenrand van het chassis, de verhoogde eindpijp van het MAN chassis en onze af fabriek verkrijgbare transport-betonwagenparametrering ondersteunen een snelle en eenvoudige opbouw van de betonwagen.

Betrouwbare energievoorziening

Vers beton moet binnen de 90 minuten worden verwerkt. De trommel van de betonwagen moet altijd in beweging blijven om te vermijden dat het beton onderweg naar de bouwwerf ontmengt. Hiervoor heeft de menghydrauliek een sterke aandrijving nodig.

Krachtafnemer met hoog vermogen

Er zijn krachtafnemers met hoog vermogen verkrijgbaar voor onze betonwagens. Ze worden aangedreven door krachtige common rail-motoren met EDC-management en garanderen een betrouwbaar constant toerental ten behoeve van de mixactiviteit.

De correcte MAN voor uw toepassing

Ontdek onze topmodellen voor betontransport.

MAN TGS vooraanzicht

MAN TGS

De MAN TGS is onze specialist voor veeleisend betontransport. Hij combineert immers een concurrentieloze nuttige last met krachtige motoren en veelzijdige aandrijvingsformules. De MAN TGS is een sterk type dat zich op elk bouwwerf met volle kracht inzet voor uw bedrijfssucces.

MAN TGM vooraanzicht

MAN TGM

De MAN TGM is net zo veelzijdig als uw dagelijkse uitdagingen op het gebied van betontransport. Dankzij zijn nieuwe motorgeneratie zorgt hij voor nog meer transportprestatie en betrouwbaarheid op de bouwwerf. En is daardoor een robuuste, betrouwbare en efficiënte partner voor betontransport.

Onze voertuigen voor betontransport – inclusief branchespecifieke functies

Onze voertuigen zijn perfect afgestemd op uw behoeften. Ontdek hier onze voertuigconfiguraties voor betontransport.

MAN TGS 26.430 6X4 BB met betonpomp op parkeerplaats

MAN TGS 26.430 6X4 BB

Dankzij dit 3-assige chassis is een masthoogte tot 38 meter mogelijk, waardoor het de perfecte basis is voor betonpompen van verschillende fabrikanten.

Hebt u nog vragen?

Neem dan contact met ons op! Meer informatie vindt u in de brochure.

Extra toepassingssegmenten in de bouwbranche

U transporteert niet alleen beton, maar u bent ook actief in andere bouwactiviteiten? Dan zijn de MAN voertuigoplossingen voor het volgende toepassingssegment ook interessant voor u.

Bouw: MAN TGS-kiptrailer voor offroad-gebruik op de bouwwerf

Bouwterrein

MAN bouwvoertuigen zijn gemaakt voor zware klussen.

Naar de MAN bouwvoertuigen