MAN distributieverkeervoertuigen voor stukgoederen

MAN TGL met kofferopbouw in woongebied naast rivier

Uw voordelen

  • Kostenbesparende efficiëntietechnologieën
  • Groter laadvermogenvoordeel
  • Ultralage chassishoogte
  • Uitstekende wendbaarheid
  • Milieuvriendelijke motortechnologie
  • Flexibiliteit voor opbouwfabrikanten

Neem contact met ons op Naar de vrachtwagenconfigurator

MAN vrachtwagens voor stukgoederentransport – zitten vol met efficiëntie.

Of het nu gaat om zendingen voor de detailhandel, verhuisbedrijven of pakketdienst: Wie stukgoederen transporteert, moet uiteenlopende goederen veilig en tijdig op hun bestemming brengen – van slechts één pallet tot een volledige vrachtwagenlading. Dicht stadsverkeer, smalle toegangswegen en dubbel parkeren maken de levering van goederen in grote steden tot een bijzonder moeilijke uitdaging waarvoor nauwkeurig manoeuvreren een must is.

Met hun lage laaddrempels, schakelstrategieën op maat, zuinige motoren en verzendopbouwen af fabriek, tillen MAN vrachtwagens uw transportefficiëntie in stukgoederentransport naar een nieuw niveau.

Uw uitdaging. Onze oplossing.

Harde prijsconcurrentie

Expeditie- en transportbedrijven moeten twee uitdagingen aangaan: Consumenten verwachten een just-in-time levering, maar expediteurs willen hun opslagkosten verlagen, wat betekent dat expediteurs steeds kleinere hoeveelheden in steeds minder tijd moeten transporteren. Dit maakt het nog belangrijker voor transportbedrijven om hun totale kosten verder te verlagen. Een van de belangrijkste parameters blijft het brandstofverbruik.

Kostenbesparende efficiëntietechnologieën

De technologieën in onze MAN vrachtwagens halen nog meer uit elke druppel brandstof om uw concurrentievoordeel te vergroten: De geautomatiseerde transmissie MAN TipMatic® berekent de optimale schakelstrategie op basis van verschillende parameters. De GPS gestuurde cruise control MAN EfficientCruise® detecteert hellingen en dalingen tot drie kilometer van tevoren en zorgt op elk moment voor een zuinige rijstijl. Dit zal uw brandstofverbruik aanzienlijk verminderen.

Meer over MAN TipMatic®

Meer over MAN EfficientCruise®

Hogere transportprestatie

Wie de kostendruk achter zich wil laten, moet zijn transportprestatie verhogen. Elke extra kilo nuttige last betekent meer inkomsten per opdracht.

Hoger laadvermogenvoordeel

Dankzij hun qua gewicht geoptimaliseerde bouwwijze kunnen MAN vrachtwagens meer nuttige last transporteren. Ze maken ook indruk met hun bijzonder flexibele laadvolume. Op deze manier dragen onze vrachtwagens op betrouwbare wijze bij aan uw winstdoelstelling.

Fysiek zwaar werk

Vrachtwagenbestuurders verrichten fysiek zwaar werk. Laden en lossen bij de klant maakt immers steeds vaker deel uit van hun dagelijkse rijtijd. Veel bedrijven besparen op personeel voor laden en lossen. Daarom moeten bestuurders leveringen tegenwoordig vaak zelf laden en lossen. De bezorger klimt verschillende keren per dag in de laadruimte van zijn voertuig – en overbrugt daarbij grote hoogteverschillen.

Ultralage chassishoogte

We hebben onze MAN vrachtwagens uitgerust voor stukgoederentransport met een ultralage chassishoogte van 920 millimeter. Zo kunnen uw bestuurders een groter volume per rit laden. Bovendien realiseert onze luchtvering met elektronische besturing ECAS een hoogteverlaging van maar liefst 20 cm zodat u gemakkelijker met rolcontainers en pallettrucks kunt binnenrijden. Cabines met extreem lage instap, breed openslaande portieren en gemakkelijke toegang tot de passagierszijde maken het werk aangenamer.

Dicht stadsverkeer

Permanent stoppen en starten, krappe toegangswegen, gebrek aan parkeerplaatsen – wie op het spitsuur levert, moet heel wat hindernissen overwinnen. U hebt flexibele en goed manoeuvreerbare voertuigen nodig om goede prestaties te leveren in de binnenstad.

Uitstekende wendbaarheid

MAN vrachtwagens zorgen dat uw bestuurders goede prestaties leveren, zelfs in dicht verkeer, en hun planning rondkrijgen. Onze voertuigen, uitgerust met korte wielbasissen of gestuurde sleepassen, maken indruk met hun smalle draaicirkel. Het schakelprogramma DM, RM van onze geautomatiseerde transmissie MAN TipMatic® helpt u bij het manoeuvreren.

Meer over MAN TipMatic®

Verhoogd ongevallenrisico

Veiligheid speelt een bijzonder belangrijke rol in stukgoederentransport met zijn heterogene, soms gevoelige of zeer zware laadeenheden.

Belangrijke veiligheidstechnologieën

MAN vrachtwagens, uitgerust met slimme rijassistentiesystemen – zoals het Lane Guard System of het geavanceerde noodstopsysteem – zorgen op elk moment voor uw veiligheid. Voor de grootst mogelijke bescherming van bestuurders en goederen.

Meer over het Lane Guard System

Meer over het geavanceerde noodstopsysteem

Ladingveiligheid versus laadvermogen

Robuuste opbouwen worden niet alleen om veiligheidsredenen, maar ook om economische redenen gebruikt in stukgoederentransport. Een beschadigde lading kan immers hoge kosten veroorzaken. Tegelijkertijd moet de opbouwoplossing een zo laag mogelijk leeggewicht hebben voor een maximale nuttige last.

Efficiënte opbouwsystemen af ​​fabriek

We voldoen aan uw hoge eisen voor veilige en efficiënte opbouwen voor uw stukgoederen. MAN levert al heel wat oplossingen af ​​fabriek. Er zijn kisten voor droge vracht en opbouwen voor laadbak/zeildoek en schuifzeil beschikbaar.

De correcte MAN voor uw toepassing

Ontdek onze topmodellen voor stukgoederentransport.

MAN TGL vooraanzicht

MAN TGL

Het woord ‘multitalent’ werd voor de TGL bedacht. Met zijn hoge nuttige last, lage brandstofverbruik en extreme wendbaarheid zorgt de MAN TGL ervoor dat u zelfs veeleisende ritten door de stad met gemak tot een goed einde brengt.

MAN TGM vooraanzicht

MAN TGM

Hij toont zich zo veelzijdig als uw stukgoederen. Dankzij zijn nieuwe motorgeneratie zorgt de MAN TGM voor nog meer transportprestatie en betrouwbaarheid op de weg. En is daardoor een robuuste, betrouwbare en efficiënte bedrijfspartner voor uw dagelijkse logistieke activiteiten.

MAN TGS vooraanzicht

MAN TGS

Hij is onze specialist voor veeleisende missies. De MAN TGS combineert een enorme nuttige last met krachtige motoren en veelzijdige aandrijvingsformules. De MAN TGS – een krachtige bezorgheld die uw lading betrouwbaar op zijn bestemming aflevert.

Onze voertuigen voor stukgoederentransport - inclusief branchespecifieke functies

Onze voertuigen zijn perfect afgestemd op uw behoeften. Ontdek hier onze voertuigconfiguraties voor stukgoederentransport.

MAN TGL 8.180 4x2 BL-vrachtwagen voor stukgoederentransport met kofferopbouw

MAN TGL 8.180 4×2 BL

De compacte 4x2 TGL onderscheidt zich door een hoge wendbaarheid en overtuigt met een grote verscheidenheid aan wielbasissen en de ruimste cabine in zijn klasse.

MAN TGL 12.220 4x2 BL-vrachtwagen voor stukgoederentransport met kofferopbouw:

MAN TGL 12.220 4×2 BL

De TGL 12-tonner maakt indruk met zijn hoge wendbaarheid en een grote verscheidenheid aan wielbasissen voor alle gangbare opbouwlengten.

MAN TGM 15.320 4x2 BL-vrachtwagen voor stukgoederentransport met schuifzeil voor magazijn met poort

MAN TGM 15.320 4×2 BL

De MAN TGM 15-tonner biedt een brede verscheidenheid aan wielbasissen voor alle gangbare opbouwlengten en heeft de ruimste cabine in zijn klasse.

MAN TGM 18.320 4x2 BL

MAN TGM 18.320 4x2 BL

Deze TGM onderscheidt zich door een ongeziene nuttige last en een brede verscheidenheid aan wielbasissen voor alle gangbare opbouwlengten.

Hebt u nog vragen?

Neem dan contact met ons op! Meer informatie vindt u in de brochure.


Rechtstreeks richting toekomst - Met MAN vrachtwagens

De nieuwe MAN CitE
De nieuwe MAN CitE

Een avant-gardistisch uiterlijk, gecombineerd met de efficiëntie van ergonomie en veiligheid. Daarenboven innovatiekracht, aangedreven door schone en stille elektromobiliteit.

Meer over de MAN CitE
De nieuwe MAN eTGM
De nieuwe MAN eTGM

De nieuwe milieuvriendelijke MAN eTruck is op geen enkele manier inferieur qua nuttige last en efficiëntie ten opzichte van vergelijkbare modellen met interne verbrandingsmotoren. Het voertuig combineert klimaatbescherming met prestaties en is de toekomst in het afleveringsverkeer in de binnenstad.

Meer over de MAN eTGM

Verdere toepassingssegmenten op het gebied van langeafstands- en distributieverkeer

U bent niet alleen actief in stukgoederentransport, maar ook in andere gebieden van langeafstands- of distributieverkeer? Dan zijn de MAN voertuigoplossingen voor de volgende toepassingssegmenten ook interessant voor u.

Drankentransport: MAN TGM-drankenwagen voor restaurant

Dranken

MAN vrachtwagens voor drankentransport hebben heel wat in hun mars.

Levensmiddelentransport: MAN TGS aanhangercombinatie voor koeltransport op binnenweg

Levensmiddelen

MAN vrachtwagens voor levensmiddelentransport maken indruk met hun efficiëntie à la carte.

Vloeistof- en gastransport: MAN TGS tankvoertuig voor silo’s

Vloeistoffen en gassen

MAN vrachtwagens voor vloeistof- en gastransport zitten boordevol intelligente ideeën.