MAN standaardvoertuigen voor langeafstandsverkeer

MAN TGX trekker met oplegger in de nacht op een bergachtige binnenweg

Uw voordelen

  • Zuinige motoren
  • Innovatieve efficiëntietechnologieën
  • Door TÜV gecertificeerde betrouwbaarheid
  • Comfortabele werk- en ontspanningsruimte

Contact met ons opnemen Naar de vrachtwagenconfigurator

MAN standaardvoertuigen voor langeafstandsverkeer – zitten vol met efficiëntie.

Extreme concurrentie- en kostendruk, strakke deadlines, meer verkeer – er schuilen grote uitdagingen in het langeafstandsverkeer. Onze branchespecifieke voertuigconcepten helpen u deze uitdagingen optimaal te beheersen.

MAN voertuigen voor langeafstandsverkeer combineren een voorbeeldige rendabiliteit met een uitstekende betrouwbaarheid, een maximale nuttige last en een perfect rijcomfort. Geef de concurrentie het nakijken – met een transportefficiëntie die maatstaven zet in het langeafstandsverkeer.

Uw uitdaging. Onze oplossing.

Kleinere marges

Terwijl de loonkosten, belastingen en tolgelden voortdurend stijgen, nemen de omzetten in het langeafstandsverkeer als gevolg van de hevige concurrentie juist af. Bedrijven die succesvol willen zijn in deze branche, moeten hun totale voertuigkosten aanzienlijk verlagen. De belangrijkste factor is het brandstofverbruik, dat ongeveer 30% van uw TCO uitmaakt.

Zuinige motoren

Onze D26- en D38-motoren leveren nog meer vermogen en nog meer koppel dan hun voorgangers – en ze verbruiken minder brandstof. Onze MAN TGX EfficientLine 3 is bijzonder zuinig en biedt u, dankzij brandstofbesparende componenten, een besparing van 6,35% in vergelijking met het vorige model.

Meer over de MAN TGX EfficientLine 3

Kostengeoptimaliseerde orderverwerking

Gemiddeld legt een vrachtwagen in het Europese langeafstandsverkeer ongeveer 500 km per dag af. U kunt op elk traject veel brandstof besparen door in de juiste versnelling te rijden en vroeg te schakelen. In veel gevallen kunt u echter nog meer besparen.

Innovatieve efficiëntietechnologie

Onze schakeltransmissie MAN TipMatic® vermindert uw brandstofverbruik tot 9% door automatisch de optimale schakelstrategie te selecteren. U bespaart tot 6% extra met onze GPS-gestuurde cruise control MAN EfficientCruise® die de snelheid en schakeltijden aangepast aan de afstand. Zijn MAN EfficientRoll-functie, die op hellend terrein automatisch op vrijloop overschakelt, vermindert bovendien het brandstofverbruik.

Meer over MAN TipMatic®

Meer over MAN EfficientCruise®

Bloeiende online handel

Volgens branchespecialisten zal de wereldwijde omzet van online handel de komende jaren een recordniveau bereiken. Een groot deel van de goederen wordt per vrachtwagen vervoerd. Hoewel moderne vrachtwagens heel wat minder vervuilend zijn voor het milieu, neemt de algemene belasting toe door het toenemende aantal voertuigen.

Milieuvriendelijke uitlaatgasreductie

MAN vrachtwagens transporteren uw vracht op een milieuvriendelijke manier: De combinatie van zuinige common rail-injectie, dieselroetfilter (DPF/CRT), selectieve katalytische reductie (SCR) en tweetraps uitlaatgasrecirculatie (EGR) reduceert de uitstoot van CO2 en stikstofoxide met tot 40%. En het kan nog milieuvriendelijker. U kunt uw MAN wagenpark immers tanken met biobrandstoffen.

Hoge beschikbaarheid

De concurrentie in het langeafstandsverkeer is meedogenloos. Elke order telt. Uitval als gevolg van ongeplande reparaties staat gelijk aan inkomstenverlies. Een voertuig brengt immers alleen op wanneer het onderweg is. Daarom is een hoge beschikbaarheid van de vloot essentieel in de transportsector.

Door TÜV gecertificeerde betrouwbaarheid

Uit TÜV rapporten blijkt dat onze MAN vrachtwagens sinds 2012 goed scoren. Onze voertuigen hebben een bijzonder laag percentage defecten voor alle veiligheidsrelevante componenten, zoals carrosserie, chassis, verlichtingssysteem, remsysteem, aandrijflijn en zichtsysteem. Met onze bijzonder betrouwbare en duurzame voertuigen houden we uw vloot op koers.

Meer over het TÜV rapport Bedrijfsvoertuigen

Aan de eisen aangepaste werkplek

Het werk van vrachtwagenbestuurders in het langeafstandsverkeer wordt gekenmerkt door lange en onregelmatige werktijden, permanente tijdsdruk en een hoge mate van fysieke belasting. De werkplek moet optimaal zijn uitgerust om de gezondheid en prestaties van de bestuurder veilig te stellen.

Comfortabele werk- en ontspanningsruimte

De cockpit met zijn intuïtief bedienbare schakelaarconcept, ergonomische comfortstoel, praktische opbergvakken en airconditioning is optimaal uitgerust voor langeafstandsverkeer. In de rustruimte van de royale bestuurderscabines vindt u hoogwaardige bedden, die standaard zijn uitgerust met lattenbodems, en royale opbergmogelijkheden voor een maximaal wooncomfort.

De correcte MAN voor uw toepassing

Ontdek onze topmodellen voor het standaard langeafstandsverkeer.

MAN TGX vooraanzicht

MAN TGX - de zuinige

Met zijn volledig op efficiëntie en prestatie afgestemde aandrijving haalt de MAN TGX uit elke druppel brandstof nóg meer: méér afstand, méér koppel en méér kracht. En dat brengt u naar uw winstdoelstelling in het langeafstandsverkeer.

MAN TGS vooraanzicht

MAN TGS - de krachtige

Hij is onze specialist voor veeleisende missies in standaard langeafstandsverkeer. De MAN TGS combineert concurrentieloos laadvermogen met krachtige motoren en veelzijdige aandrijvingsformules. De MAN TGS – een sterk type dat zich kilometer na kilometer met volle kracht inzet voor uw bedrijfssucces.

MAN vrachtwagens op maat voor het standaard langeafstandsverkeer – inclusief branchespecifieke functies

Onze voertuigen zijn perfect afgestemd op uw behoeften. Ontdek hier onze voertuigconfiguraties voor standaard langeafstandsverkeer.

MAN TGX 18.500 BLS-EL 4_2 EfficientLine 3 trekker met oplegger op bergachtige landwegen

MAN TGX 18.500 4x2 BLS-EL

Deze TGX EfficientLine 3-trekker, uitgerust met nieuwe D26-motor (500 pk), MAN EfficientCruise® incl. EfficientRoll, Aero-pakket, Klasse A energiebesparende banden, zet maatstaven op het vlak van brandstofefficiëntie.

MAN TGX 26.460 6_2-4 LL wisselbrugvoertuig in de voorstad

MAN TGX 26.460 6x2-4 LL

Dit TGX wisselbrugvoertuig is, dankzij de multiwisselaaropbouw, de XLX-cabine met twee slaapplaatsen en een aluminium tank van 780 l, een ​​veelzijdige partner in standaard langeafstandsverkeer.

Heeft u nog vragen?

Neem dan contact met ons op! Meer informatie vindt u in de brochure.

Extra toepassingssegmenten in langeafstandsverkeer

U bent niet alleen actief in standaard langeafstandsverkeer, maar ook in andere domeinen van langeafstandsverkeer? Dan zijn de MAN voertuigoplossingen voor de volgende toepassingssegmenten ook interessant voor u.

Drankentransport: MAN TGM drankenwagen voor restaurant

Dranken

MAN vrachtwagens voor drankentransport hebben heel wat in hun mars.

Levensmiddelentransport: MAN TGS aanhangercombinatie voor koeltransport op binnenweg

Levensmiddelen

MAN vrachtwagens voor levensmiddelentransport maken indruk met hun efficiëntie à la carte.

Vloeistof- en gastransport: MAN TGS tankvoertuig voor silo’s

Vloeistoffen en gassen

MAN vrachtwagens voor vloeistof- en gastransport zitten boordevol goede ideeën.

Volumetransportwagen: MAN TGX volumetransportwagen in magazijn

Volume

MAN vrachtwagens voor volumetransport bieden u maximale ruimte voor uw lading.

Speciaal transport: MAN TGS personenwagentransporter geladen met personenwagens op binnenweg

Speciaal

MAN vrachtwagens voor speciale transporten zijn specialisten voor heel speciale toepassingen.