MAN TGX, TGS, TGM, TGL vooraanzicht

MAN-vrachtwagenmodellen - in een notendop.

Onze missie: uw bedrijf verder doen groeien. Met het modelgamma van een fullrange-aanbieder dat reikt van de compacte 3-tonner tot de krachtige 250-tonner.

MAN-vrachtwagens - zet koers naar succes.

We begrijpen uw bedrijf en weten wat er toe doet. Al onze reeksen werden voor heel specifieke taken ontwikkeld en zijn een klasse op zich. Wat ze allemaal gemeenschappelijk hebben: u schakelt bij de transportprestatie in een hogere versnelling en staat bij de kosten op de rem.


De nieuwe generatie MAN Trucks #SimplyMyTruck

De nieuwe generatie MAN Trucks heeft slechts een basisregel: u en uw onderneming. Daarom overtuigen de nieuwe MAN Trucks met een eersteklas focus op de bestuurder, een uitstekende efficiëntie en zuinigheid en een optimale beschikbaarheid van het voertuig. Een totaalpakket dat uw transportbedrijf vooruithelpt en uw rentabiliteit duurzaam verhoogt.

Meer informatie


MAN TGX in een tunnel op de autosnelweg

MAN TGX – de rendabele.

Met zijn volledig op efficiëntie en prestatie gerichte aandrijving haalt de MAN TGX voor u nog meer uit elke druppel brandstof : meer afstand, meer koppel, meer kracht. En brengt u daardoor betrouwbaar naar uw winstdoelstelling.

Meer over de MAN TGX
MAN TGX D38 's nachts op de autosnelweg

MAN TGX D38 – de krachtige.

Rijden in een nieuwe dimensie. Met vermogenswaarden van 397 kW (540 PK) tot 471 kW (640 PK) en krachtige koppelmomenten van 2700 tot 3000 Nm laat de TGX D38 alles achter zich. En zorgt voor de perfecte symbiose van concurrentieloze efficiëntie en onovertroffen doortrekkracht.

Meer over de MAN TGX D38
MAN TGX EfficientLine 3 's nachts op de autosnelweg

MAN TGX EfficientLine 3 – de zuinige.

Hij is ons antwoord op verscherpte concurrentie en strenge milieuvereisten. Efficiënter en zuiniger dan ooit tevoren redt de MAN TGX EfficientLine 3 het met tot 2 liter brandstof minder. En spaart daardoor zowel uw portefeuille als het milieu.

Meer over de MAN TGX EfficientLine 3
MAN TGS rijdt onder een brug door

MAN TGS – de wilskrachtige

Hij is onze specialist voor moeilijke missies. De MAN TGS combineert concurrentieloos laadvermogen met krachtige motoren en veelzijdige aandrijvingsformules. De MAN TGS - een sterk type dat zich met volle kracht inzet voor uw bedrijfssucces.

MAN TGM offroad inzet

MAN TGM – de allrounder.

Hij toont zich zo veelzijdig als uw dagelijkse uitdagingen. Dankzij zijn nieuwe motorgeneratie zorgt de MAN TGM voor nog meer transportprestatie en betrouwbaarheid op de weg. En is daardoor een robuuste, betrouwbare en efficiënte bedrijfspartner voor uw bedrijf.

MAN TGL in het stadsverkeer

MAN TGL – de wendbare.

Het woord multitalent werd voor hem bedacht. Met zijn hoog laadvermogen, het lage brandstofverbruik en zijn extreme wendbaarheid zorgt de MAN TGL ervoor dat u zelfs in het drukke stadsverkeer of op smalle bouwwerven altijd de bocht kunt maken.

MAN XLION uitrustingspakketten

MAN XLION – Topprestaties. In elke discipline.

Uithoudingsvermogen, efficiënte krachtinspanningen en absolute betrouwbaarheid op alle gebieden: De nieuwe MAN XLION trucks zijn perfect uitgerust voor extreme prestaties op lange afstanden, bij gebruik op bouwterreinen en in het distributieverkeer.

Naar de MAN XLION uitrustingspakketten

MAN TGE in het stadscentrumverkeer

MAN TGE – een echt vrachtexemplaar.MAN TGE – a real cargo masterpiece.

Klein maar dapper speelt de transporter zijn troeven vooral bij koerier & logistiek, in de bouwsector en in het personenvervoer uit. Met zijn vele varianten en zijn individuele opbouwoplossingen kan hij perfect "op maat" van uw behoeften gemaakt worden.

Meer over de TGE


Rechtstreeks richting toekomst - Met MAN vrachtwagens

De nieuwe MAN CitE
De nieuwe MAN CitE

Een avant-gardistisch uiterlijk, gecombineerd met de efficiëntie van ergonomie en veiligheid. Daarenboven innovatiekracht, aangedreven door schone en stille elektromobiliteit.

Meer over de MAN CitE
De nieuwe MAN eTGM
De nieuwe MAN eTGM

De nieuwe milieuvriendelijke MAN eTruck is op geen enkele manier inferieur qua nuttige last en efficiëntie ten opzichte van vergelijkbare modellen met interne verbrandingsmotoren. Het voertuig combineert klimaatbescherming met prestaties en is de toekomst in het afleveringsverkeer in de binnenstad.

Meer over de MAN eTGM
Twee maal MAN TGE gevolgd door een MAN vrachtwagen en een MAN bus in het donker op een brug van de autosnelweg

MAN-vrachtwagens - bieden elke uitdaging het hoofd.

Geen enkel bedrijf is zoals een ander. En daarop hebben wij ons ingesteld. Met een modelgamma dat u het voertuig op maat voor uw taken biedt.

Toepassingsgebieden


Wij zijn er voor u

MAN servicemedewerkster adviseert een klant aan het bureau
Contactformulier

Hebt u nog vragen over het MAN-serviceaanbod? Neem contact met ons op. We adviseren u graag.

Contact met ons opnemen
MAN servicemedewerker telefoneert op bedrijventerrein met een MAN vrachtwagen op de achtergrond
MAN-partner ter plaatse vinden

Met de werkplaats- en handelaarszoekfunctie vindt u de passende MAN-contactpersoon in uw buurt.

Uw MAN-partner ter plaatse