MAN TG voertuigen - Rit bij nacht

Alle kosten in een oogopslag.

Reduceer uw TCO op effectieve wijze. Met MAN.

Verlaag met MAN uw volledige bedrijfskosten.

De aankoopprijs voor nieuwe voertuigen en het brandstofverbruik zijn slechts twee variabelen in de kosten voor uw voertuigvloot. Minstens even belangrijk zijn de gevolgkosten om financiële valkuilen of onaangename verrassingen op voorhand uit te sluiten. Optimaal onderhoud, fijn afgestemde en betrouwbare voertuigtechniek, professioneel geschoolde werknemers en geoptimaliseerd fleetmanagement zorgen er namelijk voor dat de totaalbalans van uw bedrijf ook in de toekomst klopt.

We helpen u met onze MAN producten en diensten om de totale bedrijfskosten te allen tijde onder controle te houden. De „Total Cost of Ownership“ (TCO) zijn door de sterker geworden concurrentie cruciaal geworden om concurrentieel te blijven. We bieden u en uw bestuurders naast uitstekende techniek optimale service- en financieringsaanbiedingen, trainingen voor bestuurder of de MAN TeleMatics®, waarmee u uw kosten op voorhand kunt berekenen. Houd overzicht op alle kosten. Met MAN.

MAN TGX EfficientLine 3 – Het brandstofbesparingswonder van MAN

Voertuig

Efficiëntie in beleving: met de trucks van MAN.

Innovatieve techniek - de efficiëntiesystemen van MAN

Innovatieve techniek voor optimale efficiëntie

Profiteer van de brandstofbesparende technologieën en maatregelen van MAN.

Het lage verbruik van de nieuwe MAN D26 motor is slechts een pijler van het bijzondere rendement van de MAN TGX EfficientLine 3. De innovatieve efficiëntiesystemen van MAN zijn even cruciaal. Ze zorgen niet enkel voor een bijzonder comfortabele rijbeleving en sparen het milieu, maar ze verlagen tegelijkertijd het brandstofverbruik door een bijzonder zuinige rijwijze.

Kom meer te weten over de efficiëntiesystemen van MAN:

Over MAN EfficientCruise® met MAN EfficientRoll

Over de MAN TipMatic®

De EfficientLine 3-pakketten

Gebundelde efficiëntie

Gebundelde efficiëntie

De EfficientLine 3-pakketten combineren de belangrijkste brandstofbesparende onderdelen in uw voertuig. Ze zijn verkrijgbaar voor de MAN TGX en voor de MAN TGS en met de nieuwe MAN-motoren in Euro 6c reduceren ze wrijvingsverliezen, de nood aan extra prestatie, de luchtweerstand en het leeggewicht aanzienlijk.

MAN overtuigt bij het TÜV Report Nutzfahrzeuge 2017

Maximale betrouwbaarheid.

MAN overtuigt bij het TÜV Report Nutzfahrzeuge 2017.

Onze vrachtwagens overtuigen bij het TÜV Report Nutzfahrzeuge voor de vijfde keer op rij met topkwaliteit en nog betere resultaten. Het TÜV Report bevestigt dat de kwaliteit van onze voertuigen zich uitbetaalt. Want met een MAN bent u jarenlang betrouwbaar onderweg.

MAN scholingen en trainingen - bestuurderscabine

Bestuurders

Uw waardevolste goed: uw medewerkers.

MAN ProfiDrive® - gladde rijweg

MAN ProfiDrive®

We scholen de toekomst.

Uw medewerkers zijn uw grootste kapitaal. Door intensieve training en coaching bereiden we uw bestuurders optimaal voor op hun werk. Scholingen over het rendement, veiligheid of op het rijden op terrein – MAN ProfiDrive® biedt voor elke bestuurdersbehoefte de juiste scholing.

MAN ProfiDrive®-zuinigheidstraining

MAN ProfiDrive®-zuinigheidstraining

Efficiëntiescholing – Theorie en praktijk

Brandstofverbruik in de vloot is een aanzienlijke kostenfactor. Tijdens een driedaagse intensieve training met nadruk op zuinigheid leren vlootondernemers hoe ze nog efficiënter onderweg kunnen zijn. En hoe ze deze kennis ook doelgericht op hun medewerkers kunnen overbrengen. Met de MAN ProfiDrive®-zuinigheidstraining maximale efficiëntie ervaren.

MAN ProfiDrive® – Tipps & tricks

MAN ProfiDrive® – Tips & tricks

Efficiëntie ervaren

MAN ProfiDrive®-trainer Thorsten Helbig geeft u in de volgende video nuttige tips & tricks om uw veiligheids- en assistentiesystemen van MAN optimaal te gebruiken. Alle systemen zijn zo op elkaar afgestemd dat een maximaal zuinige rijstijl tot de realiteit behoort. MAN ProfiDrive® – vertrouw op de profs!

MAN Services – onze optimale diensten en aanbiedingen

Services

Wij voor u: de diensten en aanbiedingen van MAN.

MAN ServiceCare - effectief onderhoudsbeheer

MAN ServiceCare en MAN ServiceContracts

Meer vrije ruimte voor het essentiële.

We geven u de tijd terug die u vroeger met de planning en uitvoering van uw onderhoudswerkzaamheden verloren hebt - door on proactieve onderhoudsbeheer MAN ServiceCare. Samen met onze individuele contractoplossingen van MAN ServiceContracts zorgen we ervoor dat uw voertuigen altijd operationeel blijven.

Over MAN ServiceCare

Over de MAN ServiceContracts

MAN DigitalServices

MAN DigitalServices

Digitale services voor de logistiek- en bedrijfswagensector.

Digitalisering optimaliseert uw bedrijf op het gebied van transport en logistiek. Met MAN DigitalServices is het mogelijk om het gehele transport-ecosysteem te verbinden: optimaal op u afgestemd.

Mobile24 - de pechdienst van MAN

Mobile24

Dienst na oproep. De klok rond.

In geval van pech is goede raad vaak duur - bij ons niet. Profiteer van onze uitstekende pechdienst voor vrachtwagens en bussen. We zijn er voor u, de klok rond, 365 dagen per jaar. Zodat u snel opnieuw op weg kunt.