Legendarisch betrouwbaar: MAN trucks overtuigen met topkwaliteit bij het TÜV-Report 2017.

Legendarisch betrouwbaar: Onze trucks.

TÜV-Report 2017: MAN overtuigt met topkwaliteit.

Nu de film bekijken

Al jaren de hoogste cijfers bij het TÜV-Report Nutzfahrzeuge

Onze vrachtwagens overtuigen bij het TÜV-Report Nutzfahrzeuge voor de vijfde keer op rij met topkwaliteit en nog betere resultaten: bij de betrouwbaarheid op de lange termijn zijn de vier en vijf jaar oude voertuigen van MAN nog steeds absoluut de beste vergeleken met die van andere fabrikanten. Het aandeel voertuigen zonder gebreken bij de hoofdonderzoeken is bij MAN zelfs nog hoger dan in het laatste TÜV Report uit 2015.

Kwaliteit is geen toeval. Alle MAN-teams doen er alles aan om onze trucks nog beter en betrouwbaarder te maken. Des te blijer zijn wij met het goede resultaat dat de MAN-vloot bij de betrouwbaarheid onder alledaagse omstandigheden heeft behaald. Het TÜV Report bevestigt: De kwaliteit van onze voertuigen betaalt zich terug. Voor u en uw bedrijf. De meest betrouwbare trucks zijn van MAN.

MAN overtuigt bij het TÜV-Report Nutzfahrzeuge 2017

Het TÜV Report Nutzfahrzeuge

Betrouwbaarheid vergeleken in de praktijk

In het TÜV Report Nutzfahrzeuge worden statistische gegevens gepubliceerd over de betrouwbaarheid van de wagenparken van de belangrijkste fabrikanten in het dagelijks gebruik. Sinds 2012 analyseert het Verband der TÜV e.V. (VdTÜV) daarvoor regelmatig de resultaten van de hoofdonderzoeken van bedrijfsvoertuigen. Het TÜV Report Nutzfahrzeuge verschijnt sinds 2015 om de twee jaar (van 2012 tot 2015 werd het jaarlijks gepubliceerd).