MAN XLION speciale editie TGX, TGS, TGM, TGL

De nieuwe MAN XLION-uitrustingspakketten

Show met topprestaties. Elke dag. In elke discipline.

Contact met ons opnemen Naar Vrachtwagenconfigurator

De nieuwe MAN XLION-uitrustingspakketten: Betrouwbare topprestaties voor elke discipline.

Met onze nieuwe MAN XLION-uitrustingspakketten zijn onze MAN Trucks perfect voorbereid voor elke toepassing - iedere dag opnieuw, in al uw disciplines.

Zoals topatleten bij de triatlon leveren MAN Trucks ook elke dag een extreme prestatie. De MAN Trucks overtuigen dankzij een groot uithoudingsvermogen, efficiënt krachtgebruik en absolute betrouwbaarheid in alle disciplines. Met de MAN XLION-uitrustingspakketten zijn onze MAN Trucks perfect voorbereid op de speciale eisen van uw branche. En leveren op deze wijze absolute topprestaties, of dit nu het langeafstandsverkeer, distributieverkeer of de bouwwerf betreft.

Ook bij service met betrekking tot het voertuig nemen onze XLION-trucks de rol van de favoriet op zich: Uw uitrustingspakketten zijn de eerste, waarbij de belangrijkste MAN DigitalServices een vast bestanddeel vormen van de geleverde diensten. Bovendien profiteert u met onze XLION-uitrustingspakketten van exclusieve voorwaarden voor onderhoud- en reparatiecontracten.

Verzeker uzelf van een indrukwekkend soevereine verschijning: met onze top of the range trucks met opvallende look, voorzien van XLION-logo en het optionele leeuwdesign – voor topprestaties in elke discipline.

MAN TGX XLION speciale editie

MAN TGX XLION

Extreem betrouwbaar

De MAN TGX XLION heeft alles in huis voor maximale prestaties in het langeafstandsverkeer om op lange trajecten betrouwbaar voorop te rijden: tot 640 pk voor topprestaties en een uitgebreide topuitrusting op het gebied van veiligheid en comfort.

MAN TGS XLION speciale editie

MAN TGS XLION

Extreem sterk

Met de MAN TGS XLION overwint u ook soeverein in de zwaarste etappes. Bij gebruik onder extreme voorwaarden toont hij al zijn kracht: sterk en uiterste veiligheid speciaal voor gebruik op de bouwwerf.

MAN TGM & TGL XLION speciale editie

MAN TGM & TGL XLION

Extreem veelzijdig

Zo veelzijdig als de goederen die u vervoert: MAN TGM & TGL vrachtwagens met XLION-uitrustingpakket bieden u voor elke toepassing in het distributieverkeer het perfecte voertuig.

Extreme Services – met MAN DigitalServices

Met digitale innovaties vestigen de MAN XLION-uitrustingspakketten een record: Wij hebben voor u onze MAN XLION-trucks standaard voorzien van onze digitale services MAN Essentials, MAN ServiceCare en MAN Advance. Bij elke MAN XLION TGX bieden wij u bovendien de extra service MAN Perform aan. En bij alle MAN TGS, TGM & TGL voertuigen is bij de MAN XLION-uitrusting bovendien de extra digitale service MAN Compliant inbegrepen.

U kunt zes maanden gratis volledig gebruik maken van de voordelen van het aangeboden pakket MAN DigitalServices zoals bij uw MAN XLION-voertuig is inbegrepen. Overige digitale services kunt u op elk moment via de MAN Marketplace op het RIO Platform boeken. Profiteer van onze digitale innovaties en optimaliseer uw bedrijf voor een duurzaam economisch voertuigenpark en vergemakkelijk de dagelijkse werkzaamheden van de bestuurder.

Extreem doelmatig: digitale meerwaarde standaard

 • MAN Essentials
  Met onze digitale basisservice MAN Essentials hebt u de belangrijkste voertuiggegevens altijd in beeld.
 • MAN ServiceCare
  Met MAN ServiceCare hebt u altijd inzicht in de onderhoudsstatus van uw voertuig. En uw MAN onderhoudswerkplaats coördineert samen met u op proactieve wijze de toekomstige onderhoudsbeurten.*
  * Neem onderstaande in acht: MAN ServiceCare is niet in alle landen en regio’s beschikbaar
 • MAN Advance
  MAN Advance is het digitale geheugen van uw wagenpark: optimaliseer het gebruik van uw MAN-vrachtwagens - van statusmonitoring tot gebruiksanalyse voor afzonderlijke vrachtwagens en voertuigcategorieën gedurende een periode tot 25 maanden.
 • MAN Perform
  Gebruik het potentieel van uw bestuurder: met MAN Perform maakt u een overtuigende prestatieanalyse van uw bestuurders en voertuigen inclusief persoonlijke tips om zuiniger te rijden.
 • Extreem efficiënt: MAN Compliant
  Documenteer betrouwbaar en efficiënt tachograaf- en bestuurderskaartgegevens: MAN Compliant archiveert de gegevens van uw voertuigen automatisch in de cloud en houdt deze op elk moment voor u beschikbaar.

Naar MAN DigitalServices overzicht

MAN XLION exclusief: onze uitrustingspakketten voor u

De exclusieve uitrustingspakketten maken van elke MAN XLION Truck het perfecte voertuig voor zijn discipline. Daarvoor hebben wij voor onze voertuigserie TGX, TGS en TGM & TGL telkens een top of the range pakket samengesteld. Alle drie uitrustingspakketten versterken optimaal de specifieke voordelen van onze voertuigen. Op deze manier profiteert u met elke MAN XLION Truck van topprestaties bij voertuigprestatie, bestuurdersondersteuning en comfort aan boord - bij alle drie disciplines; langeafstandsverkeer, distributieverkeer en op de bouwwerf. Met onze MAN XLION-uitrustingspakketten profiteert u bovendien van speciale condities voor geselecteerde MAN DigitalServices en servicecontracten. Bovendien kunnen wij u in veel regio’s speciale aanvullende services op het gebied van financiering of werkplaatsservice bieden.

MAN XLION speciaal uitrustingspakket voor rijcomfort in het langeafstandsverkeer

MAN XLION langeafstandsverkeerpakket

Het XLION-uitrustingspakket voor de MAN TGX is in overeenstemming afgestemd op optimale ondersteuning en het beste comfort. Opdat u met name in het langeafstandsverkeer comfortabel en veilig onderweg bent, gedurende de rit maar ook tijdens de pauzes. Tot de highlights behoren de leddagrijverlichting, de hoogwaardige chroomapplicaties op de bumper, het MAN soundsysteem en het uitgebreide Driver Comfort Package:

 • luchtgeveerde bestuurdersstoel met lendensteun, schouderverstelling en verwarming
 • armleuningen voor de bestuurdersstoel
 • zonnescherm
 • achteruitkijkspiegel en groothoekspiegel verwarmbaar en elektrisch verstelbaar
 • Stoeprandspiegel rechts verwarmbaar en elektrisch verstelbaar
 • volledig verzonken koelbox onder de slaapplaats
 • opbergvak aan het cabineachterpaneel met zwanenhalsverlichting, bedieningsmodule, wekker en laadstation.
 • dimbare rode/witte binnenverlichting
 • extra luchtverwarming
 • contactdozen in de cabine 12 V/24 V 2-polig
 • wisselstroomdynamo Longlife Eco
 • opvallende look met XLION-logo op de deuren, het optionele leeuwdesign aan de zijkanten en het XLION-logo op de zonnekap

MAN XLION speciaal uitrustingspakket voor topprestaties in het bouwwerfverkeer

MAN XLION bouwwerfpakket

Voldoet zelfs aan de zwaarste eisen: Met het exclusieve XLION-uitrustingspakket aan boord is uw MAN TGS perfect voorbereid op extreme gebruiksomstandigheden, van leddagrijverlichting en speciale offroad-abs tot en met interieuruitvoering in ‘Urban Concrete’ en het MAN soundsysteem. En dankzij nog meer sterke uitrustingskenmerken werkt u vooral bij gebruik op bouwwerven uitermate productief en veilig.

 • Aan de onderkant van de motor is een luchtgeleideplaat tegen stofwervelingen gemonteerd
 • Een verwarmde luchtdroger ter voorkoming van storingen in de persluchtaansluiting bij lage omgevingstemperaturen
 • Opstap met antislip treden en voorzien van een handgreep (voldoet aan de eisen van de UVV Unfallverhütungsvorschrift (Duitsland: voorschriften ter preventie van ongevallen))
 • Steenslagrooster op de radiator
 • Offroad-logica voor ABS
 • Interieuruitvoering in de donkere kleur ‘Urban Concrete’
 • opvallende look met XLION-logo op de deuren, het optionele leeuwdesign aan de zijkanten en het XLION-logo op de zonnekap

MAN XLION speciaal uitrustingspakket voor perfect comfort tijdens het distributieverkeer

MAN XLION distributieverkeerpakket

Soevereine diversiteit: De MAN TGM & TGL zijn dankzij hun uitgebreide keuze in cabines de aangewezen specialist voor het distributieverkeer. In de MAN XLION-uitrusting hebben wij voor u het bestuurderscomfort precies passend geperfectioneerd: airconditioning, MAN soundsysteem, handsfree systeem en de talrijke speciale uitrustingen voor elke voertuigvariant garanderen uw welzijn en veiligheid tijdens elke rit.

MAN XLION speciale uitrusting voor voertuigen met C-cabine en dubbele cabine

 • Multifunctioneel stuurwiel
 • Cruisecontrol
 • Luchtgeveerde comfortabele bestuurdersstoel
 • Rokerspakket met sigarettenaansteker en afsluitbare asbak
 • Centrale vergrendeling
 • Achteruitkijkspiegel verwarmbaar en elektrisch verstelbaar
 • Groothoekspiegel verwarmbaar
 • Stoeprandspiegel rechts verwarmbaar en elektrisch verstelbaar
 • opvallende look met XLION-logo op de deuren, het optionele leeuwdesign aan de zijkanten en het XLION-logo op de zonnekap

MAN XLION speciale uitrusting voor voertuigen met L- of LX-cabine

 • Multifunctioneel stuurwiel
 • Luchtgeveerde comfortabel bestuurdersstoel met lendensteun en verwarming, optioneel met schouderverstelling
 • Bekleding van comfortabele kwaliteit
 • Rokerspakket met sigarettenaansteker en afsluitbare asbak
 • opvallende look met XLION-logo op de deuren, het optionele leeuwdesign aan de zijkanten en het XLION-logo op de zonnekap

MAN XLION in 3D ervaren

Ontdek de MAN XLION Trucks van alle zijden

Start nu de toepassing en ervaar een exclusieve 360°-weergave van de XLION-voertuigen.

3D-toepassing starten


MAN Trucks met XLION-uitrustingspakket

Ontdek onze XLION-uitrusting voor uw gewenste voertuig in onze vrachtwagenconfigurator - of een van onze voertuigconfiguraties met exclusieve uitrustingspakketten.

MAN TGX 18.430 4x2 LLS-U met MAN XLION-uitrustingspakket

MAN TGX 18.430 4x2 LLS-U met MAN XLION-uitrustingspakket

Met de sterke MAN D26-motor, MAN TipMatic® PROFI met Idle Speed Driving, 19.000 kg toelaatbaar totaalgewicht, hefzadelkoppeling met automatische smering, tankvolume van 1090 l en het MAN XLION-uitrustingspakket voor langeafstandsverkeer is onze MAN TGX perfect uitgerust voor gebruik in volumetransport.

MAN TGL 8.190 4x2 BL met MAN XLION-uitrustingspakket

MAN TGL 8.190 4x2 BL met MAN XLION-uitrustingspakket

Onze MAN TGL is klaar voor elke levering dankzij de nieuwe D08-motor en het MAN XLION-uitrustingspakket voor distributieverkeer.

MAN TGX 18.510 4x2 BLS-kiepopleggertrekker met MAN XLION-uitrustingspakket

MAN TGX 18.510 4x2 BLS

Kiepopleggertrekker met MAN XLION-uitrustingspakket.


MAN XLION 3D-hologram

Ervaar de nieuwe MAN XLION-uitrustingspakketten in 3D

Zo eenvoudig is het: Knutsel een prisma en plaats deze op de smartphonedisplay terwijl u onze hologramfilm afspeelt.

Nu de handleiding en het voorbeeldprisma downloaden

Uitlegfilm bekijken


Services voor winnaars: MAN Comfort en MAN ComfortSuper

MAN ServiceContracts MAN Comfort en MAN ComfortSuper

Onze MAN XLION-uitrustingspakketten bieden u betrouwbare topprestaties, ook op het gebied van reparatie en onderhoud: Profiteer van de exclusieve MAN XLION speciale voorwaarden voor onze servicecontracten. MAN Comfort en MAN ComfortSuper bieden pasklare bescherming voor uw eisen en wensen. Beide contractmogelijkheden hebben wij speciaal voor u ontwikkeld, voor extreem uithoudingsvermogen, extreme betrouwbaarheid en extreme duurzaamheid van uw MAN Trucks.

Het servicecontract MAN Comfort bevat alle service- en inspectiewerkzaamheden zoals deze in het onderhoudsschema van uw voertuig staan vermeld. En wij nemen het contractbeheer van u over. Op deze manier ontlasten wij uw organisatie en administratie van het voertuigonderhoud. MAN ComfortSuper is ons full service-contract voor u. Bovendien zijn bovenop de diensten van het servicecontract MAN Comfort ook alle slijtagereparaties en reparaties aan uw MAN-vrachtwagen gedekt.

*MAN ServiceCare


De keuze van uw MAN Truck voor extreme prestaties en betrouwbaarheid in elke discipline

MAN TGX

MAN TGX - De economische.

De MAN TGX is het efficiëntie- en powerpakket in één: Onze betrouwbare en sterke langeafstandswinnaar behaalt probleemloos hoge kilometrages en biedt u daarnaast uiterste duurzaamheid.

Naar MAN TGX

MAN TGS

MAN TGS - De doorzetter.

Extreme uitdagingen zijn zijn pluspunten: De MAN TGS combineert ongeëvenaarde nuttige last met buitengewoon aandrijfvermogen. Vertrouw op zijn prestaties en kracht voor het succes van uw bedrijf.

Naar MAN TGS

MAN TGM

MAN TGM - De allrounder.

De MAN TGM herdefinieert het middelzware tractie- en distributieverkeer: Met de geoptimaliseerde aandrijflijn en de nieuwste efficiency- en veiligheidssystemen bent u betrouwbaar, zuinig en comfortabel onderweg.

Naar MAN TGM

MAN TGL

MAN TGL - De wendbare.

Maximaal laadvermogen, hoge laadcapaciteit en laag brandstofverbruik maken onze MAN TGL een echt multitalent. En dankzij de korte wielbasis komt u zelfs in het dichtbevolkte stadsverkeer comfortabel op de plaats van bestemming.

Naar MAN TGL

U heeft u nog vragen?

Vraagt u het ons gewoon. Wij staan voor u klaar. Kijk voor uitgebreide informatie op de onderstaande links en in het informatiemateriaal.