Преглед на Вашите MAN-контакти

Ние сме овде за Вас

Грижа за корисници Контактирајте нè

Дали имате прашања за некои од нашите производи или услуги? Или пак предлози што сакате да ги споделите со нас? Би ни претставувало задоволство доколку ни пратите порака!

Кон онлајн формулар за контакт

Конфигуратор на товарно возило Вашето возило од соништата

Изберете камион, едноставно додадете ги саканите карактеристики и ќе добиете точни информации за Вашето возило од соништата. По писмен пат или телефонски разговор, или пак лично.

Кон конфигуратор за товарни возила

Пребарување за сервисни центри на MAN Можете да нè најдете овде

MAN нуди услуги без граници. Едноставно внесете ја Вашата локација, саканиот производ и типот на локацијата - ние ќе Ви најдеме сервисен центар на MAN во Ваша близина.

Пребарајте за Вашиот сервисен центар

Контакт за вести Вести и медиуми

Дали сте новинар и сакате да бидете додадени во нашиот список на контакти за објавување вести? Или имате конкретно прашање за нашиот портпарол задолжен за вести? Контактирајте нè во кое било време.

Ваши контакти за вести

Локален контакт MAN во близина на Вас

Ние сме овде за Вас, и тоа лично! Нашата широка продажна мрежа гарантира индивидуална грижа за корисници на самата локација. Кажете ни ги Вашите желби, а ние со задоволство ќе Ве советуваме.

Ваши локални контакти

Пазар на работна сила MAN како работодавач

За нови членови на тимот. За сите оние кои ја менуваат својата работа. И за сите оние кои бараат подобри работни позиции. MAN нуди возбудливи нови перспективи за Вас како дел од силен тим. Пронајдете ја вистинската работа за Вас преку саканата локација nа MAN.

Придружете ни се во MAN