MAN камион

Марката MAN се залага за ефикасност, иновација и близина со своите клиенти. Затоа, довербата кај нашите клиенти се заснова на сигурноста на производите од MAN, а тоа е клуч за успехот. Преку 100 години товарните возила и автобусите од MAN докажуваат: Ефикасноста за нас претставува повеќе од само трговска марка.
За да ги исполни желбите на своите клиенти, MAN секогаш нуди различни решенија. Со нашите серии на камиони откријте за примената во транспортот на големи растојанија, на градилиштата и за возилата за дистрибуција, кои не само што се карактеризираат со највисок квалитет, туку исто така и инспирираат во сите ситуации.

MAN TGX MAN TGX

Нов стандард во транспортот на долги релации – доверлив, погоден за надоградба и економичен со висока удобност за престој.

Повеќе
MAN TGS MAN TGS

Цврст, доверлив, многу моќен: Со моќниот погон и високата корисна носивост новиот MAN TGS ги совладува сите предизвици во влечниот транспорт.

Повеќе
MAN TGM MAN TGM

Шасијата на моделот TGM со целосна воздушна пружина нуди голема носивост, сигурност и ја чува околината – идеална за возила за транспорт на пијалoци во градскиот и меѓуградскиот дистрибутивен сообраќај.

Повеќе
MAN TGL MAN TGL

MAN TGL за секое барање го нуди најефикасното решение во локалниот и дистрибутивен транспорт. Треба да се истакне новообликуваниот амбиент на ентериерот, којшто е на ниво кое досега беше препознатливо само во високата класа на патнички автомобили.

Повеќе

Услуги

Услуги

Бидејќи најдобрите услуги можат и најдобрата работа да ја направат уште подобра. Овде дознајте повеќе за услугите што ги нуди MAN.

Посетете ја веб-локацијата MAN Service