MAN After Sales портал

MAN товарни возила и автобуси

Се на едно место

На MAN After Sales портал сервисните работилници и независните учесници на пазарот им ги дава на располагање сите информации согласно одредбата Euro VI (EU 595-2009: Информации за поправка и одржување – RMI) на централниот портал.

Искористете ги многубројните содржини:

 • Упатства за поправка и одржување
  VirtBus, VirtTruck, VirtEngine
 • Дијагноза со MAN-системот за дијагноза на возило
  MAN-cats®
 • MAN-дијагностички информациски систем (Diagnostic Trouble Codes – DTC)
  MAN-dis®
 • Online каталог за MAN-оригинални и резервни делови
  webMANTIS


Регистрирајте се на порталот на MAN!

Некои од содржините Ви стојат на располагање само доколку сте регистрирани и најавени на порталот. Овде се вбројуваат и наплатливите понуди.

Регистрацијата за Вас е бесплатна и необврзувачка. Повикајте го линкот „Бесплатна регистрација“ на почетната страна на пост-продажниот портал на MAN.

Регистрација