Mobile24

Mobile24

Mobile24: сервис на повик. Цел ден.

Како транспортно претпријатие знаете дека: Доколку испораките не стигнат на време кај купувачот, се е готово. Добро е кога може да се добие брза и сигурна помош.

Најверојатно нема ни да Ви биде потребен. Но добро е што постои. Mobile24 – MAN службата за дефекти за товарни возила и автобуси – е тука за вас 24 часа 365 дена во годината, доколку Ви се случи било каков дефект. Во овој случај бирајте го единствениот број за повикување низ целиот свет Mobile24 и разговарајте со стручен партнер, кој ќе ги реши Вашите проблеми. По потреба, ќе добиете поддршка од страна на мобилниот сервис на MAN во една од 2 000-те сервисни работилници на MAN во Европа.

Број на Mobile24:

тел. 00800 Mobile24*
тел. 00800 66 24 53 24*

* Повикот од фиксна мрежа е бесплатен. Мобилните тарифи може да отстапуваат во зависност од операторот. Доколку Вашиот провајдер не поддржува freecall-броеви, ве молиме бирајте +49 1805 35 35 33 55 (14центи/мин од гер.фиксна мрежа. Цените од мобилна мрежа и странство зависат од тарифата).