MAN ServiceContracts - Garantieverlängerung

Продолжување на гаранцијата за товарни возила

Со договорот за сервисни услуги од MAN гарантирано ќе возите подобро: MAN Ви обезбедува гаранција од 12 месеци за целокупното возило, односно две години на погонскиот систем – и тоа без какво било ограничување во однос на километрите. Освен тоа, искористете ги атрактивните продолжувања на гаранцијата, кои опционално Ви стојат на располагање:

  • за товарни возила од сериите TGX и TGS со поставеност на тркала 4×2 и 6×2, продолжената гаранција на погонскиот систем важи до 3 години или максимална километража од 450.000 km
  • дополнително, за сите MAN возила достапни се продолжувања на гаранцијата кои се определени според модел и примена