MAN услуги

MAN услуги за Ваш успех

Доколку сакате да ги задоволите дневните барања во индустријата за комерцијални возила, не Ви се потребни само моќни возила, туку и целосни решенија. А, со тоа и професионален партнер, кој ќе биде на Ваша страна и ќе Ви понуди такво портфолиото на услуги. MAN Ви гарантира иновативна и економична транспортна логистика. Услуги кои можат индивидуално да се комбинираат, ефикасни до последниот детаљ.


MAN After Sales Portal

Опсежни информации и понуди опфатени во темите за поправка и одржување, како и дијагностика на возилото и нашиот сеопфатен пакет од курсеви и пристап до мрежата на услуги од MAN - сето ова може да се најде на MAN After Sales Portal. Регистрацијата за Вас е бесплатна и необврзувачка.

MAN делови и дополнителна опрема

Со MAN оригиналните делови и MAN оригиналната дополнителна опрема можете да сметате на докажаниот квалитет од MAN скроен само за Вас и Вашето возило овозможувајќи оптимална интеракција помеѓу сите компоненти. Не се задоволувајте со ништо помалку.

Поправка и одржување

Дури и најдобрите камиони треба редовно да се сервисираат некогаш да се поправаат. Ние се грижиме за тоа да нема неочекувани финансиски оптоварувања за Вас. MAN услуга за поправка и одржување што означува уште повеќе комфор, уште повеќе безбедност и уште поголема економичност.


Ние сме овде за Вас

Формулар за контакт
Формулар за контакт

Дали имате какви било прашања во врска со понудата на услуги од MAN? Ве молиме контактирајте нè. Со задоволство ќе Ве информираме.

Контактирајте нè
Пронајдете локални MAN-партнери
Пронајдете локални MAN-партнери

Со пребарувањето за работилница и овластен продавач, ќе ја пронајдете правилната личност за контакт со MAN во Ваша близина.

Ваш локален MAN-партнер