Искусете го MAN

MAN Magazine

Новиот MAN Magazine

Дигиталната трансформација веќе во голема мера го менува извршувањето на нашата секојдневна работа. Затоа, земајќи го предвид сето тоа, ние започнавме да се фокусираме на трансформација на нашата компанија: Како заедно со нашите клиенти би можеле да го поплочиме овој пат? Прочитајте, како MAN, DB Schenker и Hochschule Fresenius со помош на вмрежениот автономен камионски превоз ќе нè воведат во иднината на логистиката. Дознајте како четири вработени во MAN сакаат да ги прилагодат своите оддели и да бидат подготвени за иднината. Исто така: Го тестираме новиот D15-мотор и сакаме да Ве поведеме на прошетка нив австриската покраина Корушка.

Нашето списание нуди возбудливи и специјални приказни од кои во вистинско светло може да се види што всушност значи MAN: иновативни производи и услуги што ги исполнуваат сите барања на нашите клиенти. За цврсти водачи, развивачи, пронаоѓачи и за сите оние чиј збор се слуша. Ние ги посетуваме нашите клиенти, разговараме со експерти и сме дел од сите различни аспекти на нашиот свет на MAN.


MAN Magazine - Издание 02/2019 година

Преземете го MAN Magazine како PDF.
Преземи

Прочитајте го MAN Magazine како ePaper.

Прочитајте