Настани и саеми 

MAN на саем ТРАНСПОРТ И ЛОГИСТИКА 2014.

Можете да нѐ посетите на 3. меѓународен саем Транспорт и логистика 2014, кој ќе се одржи од 28. до 31. мај, 2014. на просторот на Скопски саем.

MАН Импортер Македонија д.o.o.e.л. нуди целосни решенија за сите видови на камионски превоз. Без оглед дали се работи за возила, сервисни услуги или оригинални резервни делови, нашите стручни советници ќе Ви бидат на располагање за целото времетраење на саемот.

Работното време на саемот за посетители е од 10:00 – 18:00 часот, а влезот е бесплатен.