Се 6 Пронајдени се резултати

2014-05-26 · Настани и саеми

MAN на саем ТРАНСПОРТ И ЛОГИСТИКА 2014.

Можете да нѐ посетите на 3. меѓународен саем Транспорт и логистика 2014, кој ќе се одржи од 28. до 31. мај, 2014. на просторот на Скопски саем.

Повеќе


2013-07-26 · Камиони

MAN камионите ги транспортираат тркачките машини на фабричкиот тим на Ducati MotoGP™

На 14ти март, 2013 во Борго Панигале (Болоња) се одржа свеченото примопредавање на седум влекачи MAN TGX 18.480 на фирмата Ducati. Со MAN камионите ќе се обезбедат логистиката и сервисирањето на тимот на Ducati за европските MotoGP™ трки, а меѓу другото ќе се транспортираат и моторцикли и резервни делови за трките.

Повеќе


2013-04-30 · Мотори и компоненти | Камиони

MAN Trucknology Денови, 17. и 18. мај 2013.

Сите искрени фанови на МАН камионите ги покануваме на MAN Trucknology Денови во Скопје, улица 2, број 84, Илинден од 10 до 18 часот.

Повеќе


2013-04-26 · Камиони

Испорака на новиот камион MAN TGX EfficientLine на фирмата ЛИДО

МАН Импортер Македонија д.о.о.е.л. испорача на фирмата ЛИДО,сместена во градот Велес во централна Македонија, нов камион MAN TGX 18.440 EfficientLine.

Повеќе


2012-12-17 · Камиони | Настани и саеми

Ауто Хрватска ПСЦ Риека најдобра МАН-ова сервисна работилница во светот во 2012 година!

Во меѓународната конкуренција на повеќе од 600 работилници тимот од хрватскиот град Риека го освои првото место на МАН-овиот меѓународен натпревар за титулата најдобра сервисна работилница во 2012 година. - "MAN Service Quality Award 2012”.

Повеќе


2012-07-05 · Мотори и компоненти | Камиони

МАН Trucknology денови во Скопје

МАН Импортер Македонија на 4 и 5 мај по втор пат ги организираше МАН Trucknology Деновите на локацијата на МАН центарот во населба Илинден.

Повеќе