MAN во Македонија

Се 6 Пронајдени се резултати


2013-07-26 · Камиони

MAN камионите ги транспортираат тркачките машини на фабричкиот тим на Ducati MotoGP™

На 14ти март, 2013 во Борго Панигале (Болоња) се одржа свеченото примопредавање на седум влекачи MAN TGX 18.480 на фирмата Ducati. Со MAN камионите ќе се обезбедат логистиката и сервисирањето на тимот на Ducati за европските MotoGP™ трки, а меѓу другото ќе се транспортираат и моторцикли и резервни делови за трките.

Повеќе


2013-04-30 · Мотори и компоненти | Камиони

MAN Trucknology Денови, 17. и 18. мај 2013.

Сите искрени фанови на МАН камионите ги покануваме на MAN Trucknology Денови во Скопје, улица 2, број 84, Илинден од 10 до 18 часот.

Повеќе2012-12-17 · Камиони | Настани и саеми

Ауто Хрватска ПСЦ Риека најдобра МАН-ова сервисна работилница во светот во 2012 година!

Во меѓународната конкуренција на повеќе од 600 работилници тимот од хрватскиот град Риека го освои првото место на МАН-овиот меѓународен натпревар за титулата најдобра сервисна работилница во 2012 година. - "MAN Service Quality Award 2012”.

Повеќе


2012-07-05 · Мотори и компоненти | Камиони

МАН Trucknology денови во Скопје

МАН Импортер Македонија на 4 и 5 мај по втор пат ги организираше МАН Trucknology Деновите на локацијата на МАН центарот во населба Илинден.

Повеќе