MAN кабина C

Вистински модел за секоја намена

MAN кабина за возачи C
MAN кабина за возачи C - димензии

Предности на едно место:

  • Мала кабина за локален и дистрибутивен транспорт, како и за влечење
  • Исклучително низок праг и врати што широко се отвораат
  • По желба: Двојно седиште за совозач
  • Можност за зголемување на кабината

Димензии и седишта

Големина Ширина 2,24 м
Длабочина 1,62 м
Висина 1,585 м
Седишта 2 лица

Експерт во локалниот и дистрибутивниот транспорт, како и на градилиште

Во локалниот и дистрибутивниот транспорт, како и на градилиште потребни се подвижни, добро маневрирачки возила со соодветни надворешни димензии. За тоа најидеална е кратката и мала кабина C. Исклучително нискиот праг, врати што широко се отвораат и лесниот пристап до страната на совозачот ја прават кабината компактна. Како кревет односно церада, како преграда за ладење, кипер за одмотување, одлагање и тростран кипер или како возило со дигалка за товарење - можностите за примена се различни. За посебни барања на клиентите има можност за зголемување на кабината за возачи до 265 мм за да се добие уште поголема внатрешност на кабината.